Μην απαξιώνετε το έργο των υπηρεσιών κ. Βούρο…

Με μια απαξιωτική ανάρτηση στο fb η παράταξη του δημάρχου προσπαθεί να υποβαθμίσει και να χλευάσει το δημοσίευμα του Πολίτη σχετικά με την αξιοποίηση του χώρου όπου στεγάζονται τα ΕΠΑΛ και το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, υποτιμώντας παράλληλα και το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά στους… αδιάβαστους συνεργάτες του δημάρχου, αλλά και στον ίδιο τον κ. Βούρο ότι τόσο ο σχεδιασμός του νέου αναψυκτηρίου στο Άλσος, όσο και ο σχεδιασμός του νέου ΚΑΠΗ είναι έργα των υπηρεσιών του Δήμου, τα οποία μάλιστα έχουν περάσει από διάφορα στάδια εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αποτελούν περιουσία του Δήμου. Όπως περιουσία του Δήμου ήταν και όλη η προεργασία και ο σχεδιασμός που είχε γίνει για την ανέγερση του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Φιλαδέλφειας, την οποία προτίμησε να εκχωρήσει ο κ. Βούρος και η παρέα του.

Όσο κι αν χλευάζουν το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αυτά τα έργα τα βρήκε στα συρτάρια της έτοιμα προς υλοποίηση η νέα διοίκηση και ένα χρόνο τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να τα προχωρήσει.

Είναι τουλάχιστον απρέπεια και μικροπολιτική να χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο τον κόπο και το έργο των υπηρεσιών του Δήμου η παράταξη του δημάρχου, όταν δεν έχει επιχειρήματα να αντιπαραθέσει.

Σταματήστε να απαξιώνετε το έργο των υπηρεσιών του Δήμου που διοικείτε κύριε Βούρο!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *