Υποχώρηση Βούρου – αποσύρθηκε η εισήγηση για το λογότυπο

Μετά από μια δίωρη συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/9 αποσύρθηκε τελικά η εισήγηση της διοίκησης για την υιοθέτηση λογοτύπου.

Ως γνωστόν η διοίκηση εισηγήθηκε να υιοθετήσει ο Δήμος το λογότυπο του πρώην Δήμου Νέας Χαλκηδόνας. Στη συνεδρίαση καταγράφηκε η αντίθεση σύσσωμης της αντιπολίτευσης τόσο στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, όσο και στο ίδιο το σήμα. Εντύπωση προκάλεσε η έγγραφη τοποθέτηση της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας και κοινοτικών συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας, με την οποία έγινε γνωστό ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο της μιας από τις δυο Κοινότητες δεν κλήθηκε να συζητήσει την εισήγηση για το λογότυπο.

Παρά τις απόψεις που ακούστηκαν τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, υπεραμύνθηκαν της πρότασής τους. Σε μια ύστατη προσπάθεια ο δήμαρχος στο τέλος της συζήτησης αποδέχτηκε την πρόταση να γίνει διαγωνισμός, αλλά έβαλε ως προϋπόθεση μέχρι τότε να υιοθετήσει ο Δήμος τα… δυο λογότυπα των δύο πρώην ανεξάρτητων Δήμων. Κάτι που φυσικά συνάντησε την αντίθεση της αντιπολίτευσης. Μετά και από αυτό ο κ. Βούρος αναγκάστηκε να αποσύρει το θέμα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *