Τοπικός τύπος ενάντια στις καταλήψεις σε γραμμή… Τάφα και κυβέρνησης

Η χωρίς καμιά προετοιμασία έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα γνωστά προβλήματα ελλείψεων σε διδακτικό προσωπικό, οι χρόνιες ανάγκες σε υποδομές και οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές ενέργειες σχετικά με την προστασία από την πανδημία έχουν πυροδοτήσει ένα κλίμα αντιδράσεων στα σχολεία της πόλης μας, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Σε πολλά σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί καταλήψεις. Οι μαθητές αντιδρούν με τον τρόπο που γνωρίζουν προβάλλοντας τα αιτήματά τους. Οι Σύλλογοι Γονέων καταθέτουν τις προτάσεις τους και ζητούν λύσεις τ΄λοσο από το Δήμο, όσο και από την κυβέρνηση.

Ποια είναι η στάση τοπικών ΜΜΕ; Όπως φαίνεται στην εικόνα παίρνουν θέση. Συντάσσονται με τη γραμμή της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης: «υποκινούμενες» οι καταλήψεις.

Μάλιστα γνωστός «συμπολίτης μας» δημοσιογράφος φρόντισε να συκοφαντήσει τις καταλήψεις που κάνουν οι μαθητές της πόλης μας και σε κεντρική τηλεοπτική εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένος. Ποιο ήταν το επιχείρημά του; Ότι ανάμεσα στους φορείς που συμπαρίστανται στις καταλήψεις είναι και η… Νεολαία ενάντια στον καπιταλισμό.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο: https://www.antenna.gr/watch/1402738/kalimera-ellada-25-09-2020. Στο 02.20 περίπου ακούγεται το φοβερό επιχείρημα του κ. Σεϊτανίδη για τις καταλήψεις στην πόλη μας
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Μετά από δέκα χρόνια φαινομενικής απεξάρτησης, ξανάπαθε αντικομμουνισμό το «φιδάκι» και μάλιστα λούμπεν τύπου. Επιπέδου «Χ» και «Ταγμάτων Ασφαλείας».

    «Όσο δέρμα κι αν πετάξεις, φίδι είσαι δε θ’ αλλάξεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *