Δημοτικό Συμβούλιο με προβλήματα της Σάρδεων, των σχολείων και… λογότυπο

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλείται την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς». Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί «κεκλεισμένων των θυρών». Μεταξύ των θεμάτων που καλείται να συζητήσει το Δ.Σ. είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της οδού Σάρδεων (στο τμήμα μετά τον πεζόδρομο), τα προβλήματα των σχολείων (επιστολή Γούλα – Ουσταμπασίδη), αλλά και η έγκριση λογοτύπου του Δήμου.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Συζήτηση επί προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάτοικοι του τμήματος της οδού Σάρδεων μεταξύ των οδών Ιωαννίνων και Μαιάνδρου-Νέα Φιλαδέλφεια, κατόπιν σχετικού τους αιτήματος.
  2. Συζήτηση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου κατόπιν αιτήματος των Δημ. Συμβούλων κ.κ. Αλ.Γούλα και Ι.Ουσταμπασίδη.
  3. Έγκριση δωρεάν ταφής στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κωνσταντίνου Μελιγκώνη και Σπυρίδωνος Πομώνη, τιμής ένεκεν.
  4. Έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  5. Έγκριση δίμηνης παράτασης σύμβασης για τις ομάδες Γ΄(«Προμήθεια ακρυλικών χρωμάτων») και Ε΄ («Προμήθεια υλικών διαγραμμίσεων οδών»).
  6. Έγκριση λογοτύπου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.
  7. Επικαιροποίηση της υπ΄αριθμ.  185/2014  απόφασης του Δ.Σ. περί έγκρισης α) υλοποίησης αθλητικών, πολιτιστικών Προγραμμάτων &   Δραστηριοτήτων, β) δημιουργίας και λειτουργίας τμημάτων με εθελοντικά προσφερόμενες υπηρεσίες από πολίτες σχετικά με τα  ανωτέρω προγράμματα και δραστηριότητες, γ) καταβολής μηνιαίας   συνδρομής για τις  παρεχόμενες υπηρεσίες στα αθλητικά, πολιτιστικά προγράμματα και δραστηριότητες και δ) καταβολής αντιτίμου για το  δικαίωμα χρήσης των αθλητικών χώρων και αιθουσών του Δήμου από τους ενδιαφερομένους.
  8. Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-2021. Ορισμός και εξουσιοδότηση νομίμου εκπροσώπου για την υποβολήτης αίτησης-προσφοράς και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
  9. Αποδοχή παραίτησης αναπληρωματικού μέλους της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Κοινωφελούς Επιχείρησης για την υλοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και ορισμός νέου.
  10. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *