Δικές του μάσκες θα διανείμει στα σχολεία υπόσχεται ο Δήμος

Μάσκες σε όλους τους μαθητές επιπλέον αυτών που χορηγήθηκαν από την ΚΕΔΕ, υπόσχεται η δημοτική αρχή. Μετά το φιάσκο με τις υπερμεγέθεις μάσκες που διανεμήθηκαν σε πολλά σχολεία, ο Δήμος με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα διανείμει τις «προσεχείς ημέρες» άλλες: «Οι μάσκες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα είναι με τις προδιαγραφές ασφαλείας των αρμόδιων φορέων δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σωστή εφαρμογή», δηλώνει.

Με την ίδια ανακοίνωση ενημερώνει «ότι στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού (covid-19), ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε την διανομή ατομικών αντισηπτικών των 100ml σε όλα τα σχολεία της πόλης (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), για κάθε μία μαθήτρια και κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά, επιπλέον των αντισηπτικών που έχουν διανεμηθεί για κάθε τάξη«.

Και η ανακοίνωση του Δήμου καταλήγει:

«Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους του Δήμου μας  που όλες αυτές τις ημέρες (και κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου) κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία μας να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο αγώνας για ασφαλή σχολεία είναι καθημερινός και ειδικά σε συνθήκες πανδημίας δεν πρέπει και δεν μπορεί να σταματά ποτέ».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *