Ορισμός αντιδημάρχων – 2η δόση: Επιστροφή Λέκκα

Δυο ακόμη αντιδημάρχους ανακοίνωσε σήμερα 7/9 ο δήμαρχος Γ. Βούρος: τον Τάσο Κωνσταντινίδη που παραμένει στα ίδια καθήκοντα (Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής) και τον Θάνο Λέκκα, ο οποίος επανέρχεται λίγους μήνες μετά την παραίτησή του από εντεταλμένος σύμβουλος σε θέση αντιδημάρχου Αναπτυξιακής Πολιτικής. Ο κ. Λέκκας, πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του Π. Γρετζελιά.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ιώαννης Βούρος ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με θητεία από 7 Σεπτεμβρίου 2020 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντινίδη του Εμμανουήλ, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική» καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής,  και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Ι. Την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, εξαιρουμένων των αρμοδιοτήτων που αφορούν τον πολιτισμό.

ΙΙ. Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Των Τμημάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

– Του Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης όλων των οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης.

2. Τον κ. Αθανάσιο Λέκκα του Ιωάννη, ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Πολιτικής, χωρίς αντιμισθία, και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

Ι. Την εποπτεία και ευθύνη του Αυτοτελούς Γραφείου Αναπτυξιακής Πολιτικής.

Β. Οι ανωτέρω Αντιδήμαρχοι είναι αρμόδιοι για την υπογραφή όλων των αποφάσεων και διοικητικών εγγράφων που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

Γ. Οι ανωτέρω Αντιδήμαρχοι ορίζονται αρμόδιοι για την τέλεση των Πολιτικών Γάμων.

Δ. Οι ανωτέρω Αντιδήμαρχοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ε. Η ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που εμπίπτουν στην άσκηση των καθηκόντων του.

ΣΤ. Τις αρμοδιότητες των ανωτέρω Αντιδημάρχων όταν απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο Δήμαρχος.

Ζ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του θα ασκεί ως Α΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Μιχαήλ Κουτσάκης. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Α’ Αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ως Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ηλίας Τάφας και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού, ο Γ΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Σωτήριος Κοσκολέτος.

Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού ή σε μία εβδομαδιαία και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

 1. Αν και είναι γνωστοί οι γραφικοί τοπικοί κομματάρχες και «γκρούεζες» της Κεραμέως, που δηλώνουν ανύπαρκτες και αμφίβολες ιδιότητες και που σιτίζονται από το δημοτικό κορβανά, περιμένω να δω και αν θα το τερματίσουν και θα πάνε να φωτογραφηθούν κατά τη διανομή των… παγουρίνο στα σχολεία.
  Επίσης ο πολύς κ. Κων/νίδης, που έκανε… «καριέρα» παριστάνοντας επί χρόνια τον αριστερό στους συλλόγους γονέων, συμφωνεί με τις φαιδρότητες του Υπ. Παιδείας;

 2. «ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ»
  Περιμένω τον αντιδήμαρχο Παιδείας να επιθεωρεί τμήματα cheerleader στα Γυμνάσια Νέας Φιλαδέλφειας https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1507958/cheerleading-mpainei-sta-sholeia-i-egkyklios-toy-ypoyrgeioy-paideias-pics.
  Η κυβέρνηση ΝΔ (και οι συνοδοιπόροι της) που υπερασπίστηκε τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη https://www.lifo.gr/now/greece/227926/katadikastike-o-nikos-georgiadis-enoxos-gia-aselgeia-se-varos-anilikon-o-proin-voyleytis-tis-nd, σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση ΝΔ (και οι τοπικοί συνοδοιπόροι της) που καταγράφονται συνομιλίες στελεχών της να συζητούν για σεξ με ανήλικα https://www.capital.gr/epikairotita/3465968/suriza-i-eup-kategrapse-upourgous-tis-nd-na-emplekontai-mexri-kai-se-paiderastia-tha-tous-dioxei-o-k-mitsotakis, όχι τυχαία εισάγει την έννοια των cheerleaders στα σχολεία. Δεν αποτελεί σύμπτωση.
  Να μην αναφερθώ στους ντόπιους θιασώτες της ως άνω έννοιας, ή στην παραίτηση Τομπούλογλου το 1999.
  Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τον δρόμο για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας, γιατί ουσιαστικά η νομική μεταρρύθμιση αμνήστευσε τις πράξεις του Γεωργιάδη.
  Κατά τα άλλα αυτή η παράταξη ενδύεται και το μανδύα της χριστιανοσύνης (κανονικά έπρεπε να καθαρίζουν το στόμα τους με σκουπάκι τουαλέτας, όταν ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί).
  Παρεμπιπτόντως ο Νίκος Γεωργιάδης δεν τιμωρήθηκε, ελέω νομικής μεταρρύθμισης. Η καταδίκη του στην αλλοδαπή παραμένει ως έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *