Σε αγωνιστική ετοιμότητα ο ΑΟΝΦ Άτταλος

Ενδιαφέρουσα η ενημέρωση του ΑΟΝΦ Άτταλος για την κατάσταση που βρίσκονται τα τμήματά του:

Α΄ΟΜΑΔΑ:Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γαλάνη και των συνεργατών του ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Σεπτέμβρη. Στα πλαίσια της προετοιμασίας έχουν διεξαχθεί και τρία έως σήμερα φιλικά από τα οποία έχουν βγει χρήσιμα συμπεράσματα από την τεχνική ηγεσία. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα δύο πρώτα με αντιπάλους την Θύελλα Αγ. Δημητρίου και το Κορωπί ήταν νικηφόρα για τον Άτταλο με σκορ 5-1 και 5-2 αντίστοιχα, ενώ στο τελευταίο ή ομάδα μας ηττήθηκε από τον Παλληνιακό με 4-1. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Γιώργου Πανάκη στο τελευταίο φιλικό, όπου το αρχικό σοκ για σοβαρή ζημιά στο γόνατο διαδέχθηκε μια δεύτερη πιο αισιόδοξη εκτίμηση των ειδικών για ηπιότερο τραυματισμό. Τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος αποκατάστασης. Να ευχηθούμε στον Γιώργο γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Κ18-Κ16: Πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τα τμήματα Κ18 και Κ16 υπό τις οδηγίες των Βαίου Τζέλη και Κώστα Στεφάνου οι οποίοι δηλώνουν εμφανώς ικανοποιημένοι από την διάθεση και όρεξη που δείχνουν τα παιδιά αυτές τις πρώτες μέρες παρά το υψηλό σε ένταση και ρυθμό πρόγραμμα προπονήσεων.

Κ14-Κ12-Κ10-Κ8: Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινάει η σεζόν για τα μικρά σε ηλικία τμήματα του συλλόγου, Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8, με την ακαδημία να είναι απόλυτα προετοιμασμένη να υποδεχθεί τα παιδιά για άθληση τόσο από πλευράς προπονητικού και οργανωτικού πλαισίου όσο και από πλευράς τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid19. Μοναδικό αγκάθι αποτελεί η κατάσταση του γηπέδου καθώς έχει υπάρξει καθυστέρηση από πλευράς Δήμου στις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στο προπονητήριο του συλλόγου αν και είχαν γνωστοποιηθεί έγκαιρα από την Διοίκηση του σωματείου μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *