Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Κάνουμε τεστ σε εργαζόμενους

Από τις 18/8 διενεργούνται τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου που έχουν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα, ανακοινώνει το γραφείο τύπου του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών η διοίκηση του Δήμου διαβεβαιώνει ότι «προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και την προάσπιση της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας». Δεν παραλείπει όμως να αναφερθεί σε «ανούσιες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις», αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση.

Έστω και με αυτό τον τρόπο, έξι μέρες μετά την πρώτη ανακοίνωση από το Δήμο για την ύπαρξη κρούσματος στις υπηρεσίες του, μάθαμε ότι έχουν ξεκινήσει διαγνωστικά τεστ…

Η ανακοίνωση του Δήμου

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας για μία ακόμη φορά πως από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης ως Δημοτική Αρχή προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και την προάσπιση της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας.

Είναι δε θέση αρχής για εμάς να μην υπεισέλθουμε σε ανούσιες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις για ένα τέτοιου είδους μείζονος σημασίας ζήτημα που από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει επηρεάσει την καθημερινότητα και τις ζωές όλων μας.

Αντιθέτως τείνουμε «ευήκοα ώτα» σε προτάσεις που είναι προς την κατεύθυνση της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης της πανδημίας, πάντα βέβαια στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ Α’ βαθμού.

Σε συνέχεια όσων ανακοινώσαμε την Παρασκευή 14 Αυγούστου σας ενημερώνουμε πως έπειτα από την επικοινωνία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα, ήδη από την περασμένη Τρίτη 18 Αυγούστου διενεργούνται κατ’ οίκον διαγνωστικά τεστ στους εργαζομένους του Δήμου μας που είχαν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα. 

Τονίζουμε για πολλοστή φορά πως δεν χρειάζεται πανικός αλλά εγρήγορση και απαρέγκλιτη τήρηση των οδηγιών των συναρμόδιων φορέων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *