Κρούσμα κορωνοϊού στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Κλειστό παρέμεινε το Δημαρχείο της πόλης μας σήμερα Παρασκευή 14/8 όπως μαθαίνουμε, μετά από την ανίχνευση θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του τμήματος Εσόδων.

Σε δελτίο τύπου του Δήμου που ανάρτησε… αποκλειστικά η Φιλαηδόνα (δεν έχει αναρτηθεί ούτε στη σελίδα του Δήμου, ούτε έχει σταλεί στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο) σημειώνεται σχετικά:

Με αίσθημα ευθύνης, όπως πορευτήκαμε, από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊου υπάλληλος του Δήμου μας.

Από την πρώτη στιγμή, που περιήλθε το γεγονός σε γνώση μας, προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των υπαλλήλων και των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος επικοινώνησε αμέσως με την ομάδα ιατρών του ΕΟΔΥ και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες.

Σήμερα Παρασκευή 14/08 το Δημαρχείο της πόλης μας παρέμεινε κλειστό για απολύμανση ενώ οι υπόλοιποι υπάλληλοι του Δήμου μας που εργάζονται στο τμήμα εσόδων θα παραμείνουν τις επόμενες ημέρες στο σπίτι τους.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ότι πράττουμε όλα όσα υποδεικνύονται από τους ειδικούς και τους αρμόδιους φορείς.

Δεν χρειάζεται πανικός αλλά εγρήγορση και απαρέγκλιτη τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *