Είδηση: συναντήθηκε ο δήμαρχος με τον… αντιδήμαρχο

Στα όρια της γελοιότητας έχουν φθάσει πια τα δελτία… προπαγάνδας που κυκλοφορεί η διοίκηση Βούρου μέσω του γραφείου τύπου. Όπως το πρόσφατο για τον κατάλογο των έργων που πραγματοποιούνται ή πρόκειται να ξεκινήσουν. Αντί να ανακοινώσει τα έργα σε μια δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που τις έχει… καταργήσει ελέω κορωνοϊού, λες και η πόλη μας δεν διαθέτει χώρους όπου θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις με συμμετοχή κοινού και με τήρηση μέτρων ασφαλείας), ώστε να υπάρξει και θεσμική ενημέρωση των αιρετών, αντί να απαντήσει σε δεκάδες μέχρι σήμερα προκλήσεις μελών της αντιπολίτευσης που ζητούν να μάθουν την τύχη των έργων, η δημοτική αρχή επιλέγει άλλο δρόμο.

Όπως μας πληροφορεί με δελτίο τύπου: Συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κανταρέλη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 13/07 ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος.

Σοβαρά τώρα; Είναι είδηση ότι ο δήμαρχος συνάντησε τον αντιδήμαρχο; Τόσο σπάνια συναντούνται που έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία; Και η κούπα της ΑΕΚ τι ρόλο παίζει; Πρόκειται γι αυτό που ονομάζουν οι επικοινωνιολόγοι «τοποθέτηση προϊόντος»;

Σε ποιους απευθύνονται;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *