Αντιδημοκρατική και παράνομη η αρπαγή του χώρου του Κοινωνικού Ιατρείου

Παράνομη χαρακτηρίζει η Δύναμη Πολιτών την ενέργεια της δημοτικής αρχής να παραβιάσει το χώρο που με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει παραχωρηθεί στο Κοινωνικό Ιατρείο. Η ανακοίνωση της παράταξης:

Με μία κίνηση που θυμίζει περισσότερο ληστή, παρά Δήμο, άνθρωποι της δημοτικής αρχής Βούρου άλλαξαν με το έτσι θέλω την κλειδαριά του Κοινωνικού Ιατρείου. Σε ερωτήσεις ανθρώπων του ιατρείου για την αιτία που συνέβη αυτό, στελέχη της διοίκησης απάντησαν ότι το χώρο τον χρειάζεται ο Δήμος, αλλά και ότι δεν μπορεί ο Δήμος να διαθέτει χώρους σε συλλογικότητες που στέκονται κριτικά απέναντι στη δημοτική αρχή!!!

Η συγκεκριμένη κίνηση εκτός του ότι είναι αντιδημοκρατική και ενδεικτική του ήθους που πολιτεύεται η δημοτική αρχή Βούρου, είναι και παράνομη. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στη συλλογικότητα του Κοινωνικού Ιατρείου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Ιωνίας με τις υπ.αριθ.202-2014 και υπ.αρ.2-2015 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν η σημερινή διοίκηση έχει διαφορετική άποψη για τη δράση και την προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου/Οδοντιατρείου της πόλης μας, είναι δικαίωμά της. Οφείλει όμως να φέρει την ανάκληση της παραχώρησης του συγκεκριμένου χώρου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε ο χώρος θα είναι παραχωρημένος και θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *