Συνεχίζει να εκτίθεται το τοπικό πολιτικό προσωπικό που ταυτίζεται με την παραχώρηση δημόσιας περιουσίας

Επιχαίρει ο Χάρης Τομπούλογλου (και κάποια παπαγαλάκια της διοίκησης, αφού η δημοτική αρχή Βούρου εξακολουθεί να τηρεί σιγή ασυρμάτου κρυπτόμενη, παρά τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας) για την «διάψευση» της Μητρόπολης (το επάνω τμήμα της εικόνας). Και δεν αντιλαμβάνεται ότι αν υπάρχει κάποιος «τοπικός σεναριογράφος», όπως ισχυρίζεται, θα πρέπει να τον αναζητήσει στον καθρέπτη του.

Του υπενθυμίζουμε τι ισχυρίστηκε ο ίδιος στη συνεδρίαση της 20ης Μαΐου 2020 για να υποστηρίξει το σχέδιο παραχώρησης του δημοτικού οικοπέδου στη Μητρόπολη. Στο κάτω μέρος της εικόνας είναι απόσπασμα από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης, όπως είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου (σελ.130).

Αν κάτι διέψευσε ο Μητροπολίτης στην επιστολή που απέστειλε στον Πολίτη, είναι το… σενάριο που παρουσίασε ο κ. Τομπούλογλου πριν 50 ημέρες. Αυτός μίλησε για «Λιβανέζο χορηγό» και τον προσδιόρισε με ακρίβεια μιλώντας για τον άνθρωπο που ανακαίνισε τον «Καλό Σαμαρείτη». Τώρα γιατί ακριβώς επιχαίρει;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *