Σκουρλέτης – Κατρούγκαλος στη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» στη Ν. Φιλαδέλφεια

Με επικεφαλής τους βουλευτές Π. Σκουρλέτη και Γ. Κατρούγκαλο αντιπροσωπεία του Σύριζα βρέθηκε στην δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» στην πόλη μας την Κυριακή 5/7.

Από την ΟΜ Σύριζα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Εμείς πιστεύουμε ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να ζήσει καλύτερα. Αυτός ο λαός πρέπει να μείνει όρθιος».Με αυτό το σύνθημα ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε πολύ νωρίς στην εκπόνηση ενός κοστολογημένου και εμπροσθοβαρούς οικονομικού σχεδίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση λόγω της πανδημίας. Αυτή η υγειονομική κρίση, που με τις περιοριστικές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ τείνει να μεταβληθεί σε οικονομική και κατ´ επέκταση σε κοινωνική , μπορεί να αποδειχθεί μια επανάληψη της χαμένης δεκαετίας με βάση τις διεθνείς και εγχώριες οικονομικές προβλέψεις.

Το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ , ‘’ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ 2 ‘’ περιλαμβάνει την οικονομική πρότασή του για την Υγεία, την Εργασία, το Εισόδημα Έκτακτης Ανάγκης, την ενίσχυση των Επιχειρήσεων και τον Τουρισμό, την Εστίαση και την ενίσχυση του Αγροτικού τομέα.

Με βάση αυτό το πρόγραμμα και όχι μόνο, εντείνονται οι προσπάθειες ενημέρωσης των πολιτών και στην πόλης μας.  Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, συναντήθηκε και συζήτησε με τους παραγωγούς και καταναλωτές της δράσης  «Χωρίς Μεσάζοντες» την Κυριακή 5/7/2020 για τα προβλήματά τους και τους φόβους τους για την επόμενη μέρα.

Εξηγήθηκε πως ως ΣΥΡΙΖΑ, σε συνθήκες πολύπλευρης κρίσης θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να οργανώνονται  θεσμοί και δράσεις που φέρνουν κοντά διαφορετικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας που αγωνίζονται για την ζωή τους και ταυτόχρονα προβάλλουν ένα διαφορετικό εναλλακτικό πρότυπο διάθεσης και εμπορίας προϊόντων χωρίς τα υπερκέρδη του χονδρεμπορίου και των αλυσίδων τροφίμων λειτουργώντας έτσι υπέρ των τοπικών κοινωνιών και πολιτών. Πρότυπο που άνθισε επί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και που πρέπει να διατηρηθεί και ενισχυθεί.

Για όλα αυτά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε δεκτή από τους παρευρισκόμενους η παρουσία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Πάνου Σκουρλέτη που συζήτησε σε εξαιρετικό κλίμα με παραγωγούς και καταναλωτές, καθώς και των συμμετεχόντων στην περιοδεία , Γιώργου Κατρούγκαλου πρώην Υπουργού και βουλευτή Β. Αθήνας, Νανής Πολίτου μέλους της Κ.Ε., καθώς και των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και της οργάνωσης μελών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Συνεχίζουμε.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *