Προαναγγελία αναδίπλωσης με τον «δωρητή» – εκτεθειμένη η διοίκηση Βούρου

Παρότι Δήμος και Μητρόπολη δεν έχουν αντιδράσει στις αποκαλύψεις περί «χορηγού» του Παιδικού Σταθμού στο Πάρκο Μουστακλή, ο Χάρης Τομπούλογλου προαναγγέλλει… αναδίπλωση: «Λυπάμαι που τα τοπικά παπαγαλάκια θα απογοητευθούν και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα…μόλις γίνει γνωστό το όνομα του δωρητή…με γραπτά στοιχεία!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος είναι αυτός που αποκάλυψε το όνομα του χορηγού. Τον ανέφερε ως Χιούι, όπως έχει καταγραφεί και στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Μένει να δούμε τα… γραπτά στοιχεία και να μας ανακοινωθεί το πραγματικό όνομα. Ίσως να είναι ο… Λιούι, ή κι ο… Ντιούι. Μπορεί να είναι και ο… Σκρουτζ Μακ Ντακ!

Ένα είναι σίγουρο. Ότι η διοίκηση του Δήμου είναι εκτεθειμένη μετά από τις σοβαρές αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του φερόμενου ως χορηγού του Παιδικού Σταθμού που θα ανεγείρει η Μητρόπολη στην πόλη μας. Αν και είχε κληθεί να απαντήσει με τι κονδύλια θα ανεγερθεί ο Σταθμός και γιατί εγκαταλείπει τη διεκδίκηση χρηματοδότησης για την ανέγερση δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού, αρκέστηκε να μιλήσει για την ετοιμότητα της Μητρόπολης να χρηματοδοτήσει το έργο. Σήμερα που αποκαλύπτεται ότι χρήματα μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, η δημοσιοποίηση του ονόματος του χορηγού θα έπρεπε να είναι αντικείμενο αιτήματος της ίδιας της δημοτικής αρχής.

Όσο για τον κ. Τομπούλογλου θα του συνιστούσαμε να είναι πιο φειδωλός στις εκφράσεις του. «Παπαγαλάκια», «συκοφάντες» και «σεναριογράφοι» υπηρετούν το κόμμα που εκπροσωπεί. Τα βλέπουμε σε πλήρη δράση σε αυτήν τη δυσώδη υπόθεση που αναδύθηκε με αφορμή την δικαστική διαμάχη δυο επιχειρηματιών και την προσπάθεια της κυβέρνησης να εκμαιεύσει πολιτικά οφέλη, στριμώχνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους. Αλλά ας ξεκαθαρίσει τη θέση του: γιατί… κόφτεται να φέρει στην πόλη μας έναν «χορηγό», τον οποίο το κόμμα στο οποίο ανήκει τον χρεώνει στον… Σύριζα;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *