Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ – Ένωσης Γονέων για ζητήματα παιδείας

Την ακύρωση της παραχώρησης του οικοπέδου και την ανέγερση δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού ζητά και πάλι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Τα σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση ήταν το αντικείμενο συζήτησης στην συνάντηση αντιπροσωπείας της Οργάνωσης Μελών(ΟΜ) Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων που πραγματοποιήθηκε στις 3/7/20. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν θέματα υποδομών της δίχρονης προσχολικής αγωγής και των ΕΠΑΛ ενώ δεν έλειψε ο προβληματισμός για τις ανάγκες χρηματοδότησης των λειτουργικών αναγκών και συντηρήσεων, της καθαριότητας και φύλαξης των σχολικών μονάδων.

Από την Ένωση Γονέων επισημάνθηκαν οι καθυστερήσεις στην ανέγερση του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου και η ανάγκη για σύγχρονες εγκαταστάσεις στα ΕΠΑΛ, ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή στην πρωτοβουλία της Ένωσης για άρση της παραχώρησης του οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου στην Μητρόπολη, για ανέγερση από αυτήν παιδικού σταθμού, χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου στη Διοίκηση και την εξασφάλιση δωρεάν συμμετοχής του συνόλου των παιδιών.

Ζητάμε την ακύρωση της σχετικής απόφασης και την ανέγερση από τον Δήμο Δημοτικού Δωρεάν Παιδικού Σταθμού. Η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις συναντήσεις της για ζητήματα παιδείας με το Δήμο και τους συνδικαλιστικούς φορείς των εκπαιδευτικών.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *