Πολλαπλά εκτεθειμένος ο κ. Κωνσταντινίδης παίρνει πάνω του την παραχώρηση στη Μητρόπολη

Ο κ. Κωνσταντινίδης επικαλείται την δραστηριότητά του στους συλλόγους γονέων, θέλοντας να υπογραμμίσει την ευαισθησία του για τον τομέα που έχει αναλάβει ως έμμισθος αντιδήμαρχος στη διοίκηση Βούρου. Στο συνδυασμό του ως υποψήφιος δήμαρχος συμμετείχαν ως βασικά στελέχη μέλη του προεδρείου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης. Ένας από αυτούς μάλιστα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης που είναι και εκλεγμένος δημοστικός σύμβουλος. Αυτό δεν τον εμπόδισε να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τόσο τη συλλογική θέση της Ένωσης Γονέων, όσο και τις απόψεις των στελεχών του συνδυασμού του και να ψηφίσει την παραχώρηση του δημοτικού οικοπέδου στο Πάρκο Μουστακλή που προορίζεται για την ανέγερση του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Μητρόπολη.

Σήμερα έρχεται με μακροσκελές άρθρο του (διαβάστε εδώ) που διακινήθηκε από το γραφείο τύπου του Δήμου να υπερασπιστεί τη στάση του, χρεώνοντας σε όσους αντιτίθενται «αντιπολιτευτική εμμονή» και «ιδεολογικές αφετηρίες» (ισχύει άραγε και για τον κ. Γούλα αυτός ο χαρακτηρισμός; Ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος πώς απαντά στους χαρακτηρισμούς του υποψηφίου δημάρχου του;).

Μάλιστα ο κ. Κωνσταντινίδης προχωρά και σε ερμηνεία των θέσεων των συλλογικών φορέων (άρα και της Ένωσης Γονέων, της οποίας είχε χρηματίσει και πρόεδρος): «Η τρίτη αιτία είναι οι ανελαστικές, κατά τη γνώμη μου, θέσεις κάποιων φορέων (όπως εκπροσωπούνται), κομμάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων που δεν μπορούν να εκφράσουν διαφορετική άποψη μη τυχόν και θεωρηθούν λιγότερο «προοδευτικοί» ή «αριστεροί» απ’ όσο πρέπει».

Γράφει και άλλα ο αντιδήμαρχος Παιδείας για να υπερασπιστεί αυτή την πρωτοφανή για το Δήμο μας απόφαση εκχώρησης δημόσιου χώρου. Όπως για «ανυπόστατους φόβους των εργαζομένων» ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, ότι δεν πρόκειται για εκχώρηση δημοτικής περιουσίας, αλλά για «παραχώρηση εν είδει ενοικίου» (περίεργος όρος για έναν νομικό).

Μάλιστα για να προσδώσει βάρος στο άρθρο του το εικονογραφεί με φωτογραφίες ενός σταθμού που εγκαινίασε η Μητρόπολη πριν λίγους μήνες στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, ξεχνώντας ότι στις υπηρεσίες του Δήμου τον οποίο υπηρετεί υπάρχει η πιο πάνω φωτογραφία, απόδειξη της ετοιμότητας να οικοδομηθεί ο 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας, σχέδιο που με την ψήφο του και την υπογραφή του εγκαταλείπεται, μαζί με όλα τα χρήματα που έχει πληρώσει ο Δήμος (δηλαδή οι πολίτες) για όλη την προεργασία που έχει γίνει.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *