Πλ. Υψηλάντου: Από κόσμημα σκουπιδότοπος – Ένας δημότης γράφει

Η Πλατεία Υψηλάντου στην Αγία Μαρίνα ήταν η πρώτη πλατεία που αναμορφώθηκε εκ βάθρων και παραδόθηκε στους κατοίκους της πραγματικό κόσμημα από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Η εικόνα της σήμερα (οι φωτογραφίες είναι από 30/6) όπως την μεταφέρει ένας δημότης, μαζί με το κείμενο που ακολουθεί:

Είμαι δημότης Νεας Φιλαδελφειας στην περιοχη της Αγίας Μαρίνας περίπου 20 χρόνια. Η περιοχή από όσο θυμάμαι ήταν ξεχασμένη από κάθε δήμαρχο, όποιος και αν ήταν, ίδιο και το αυτό. Κανείς δεν ενδιαφερόταν για την καθαριότητα και τη συντήρηση πλατειών και παιδικών χαρών, λές και ήταν φαβέλες.

Με τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο όμως αρχίζει κάτι να αλλάζει, η πλατεία Υψηλάντου απο σκουπιδότοπος γίνεται ένα στολίδι για την περιοχή, ένα πραγματικό κόσμημα. Αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Ήρθαν εκλογές. Και στις εκλογές κάποια πράγματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, όπως τα γέλια και οι χαρές που έκαναν τα παιδιά παίζοντας στην πλατεία Υψηλάντου. Τα παιδια μας για ακόμα μια φορά πληρώνουν το μάρμαρο.

Για αυτό στις επόμενες εκλογές ας μην σκεφτούμε το «εγώ μας». Και όπως λέει και μία ινδιάνικη παροιμία «Δεν κληρονομουμε την γη από τους προγόνους μας, την δανειζόμαστε από τα παιδιά μας»

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Επισυνάπτω εικόνες από την σημερινή εικόνα της πλατείας Υψηλάντου και δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι έχουμε επανειλημμένα καλέσει τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *