Χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή 5 Ιουλίου

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η 49η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, «Χωρίς Μεσάζοντες». Η δράση θα πργματοποιηθεί όπως πάντα στον πεζόδρομο του Άλσους από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει η Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών:

Οι παραγωγοί μας από ολόκληρη την Ελλάδα θα  είναι και πάλι κοντά μας, με όλα τους τα προιόντα εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά και συμβατικά αλλά και κάποια ιδιαίτερα από την Ανατολή! Κάθε επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να έχει την υποχρέωση, να παραγγείλει εκ των προτέρων αυτά, ή να έχει εγγραφεί σε κάποια λίστα.

Στο τέλος της δράσης, όπως πάντα,  συγκεντρώνονται τα προιόντα, τα οποία οι παραγωγοί,  αλλά και απλοί  πολίτες-δημότες  προσφέρουν για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και του Φαρμακείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Α. Δ. Κ. σε συνεργασία με τους παραγωγούς, έχει αποφασίσει να παίρνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την  της υγεία των καταναλωτών, παραγωγών, αλλά και όσων θα παρευρίσκονται στο χώρο (αποστάσεις, μέσα απολύμανσης, κλπ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επόμενη δράση της 2ας Αυγούστου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ λόγω καλοκαιρινών διακοπών… και θα είμαστε πάλι μαζί στις  6 Σεπτεμβρίου 2020!

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, και να βρεθούμε πάλι, ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ, το Σεπτέμβρη!!! Σας περιμένουμε ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *