Λίμνη άλσους

Εξωγήινοι διέλυσαν το αμάξι του Δήμου και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο στα Θεοφάνεια του 2015

Διαβάζοντας κανείς οπαδικό τύπο καταλαβαίνει ότι επειδή κάποιοι έχουν μάθει να ταΐζουν σανό το κοινό τους, νομίζουν ότι και όλοι οι υπόλοιποι είναι πρόβατα. Τι διαβάσαμε λοιπόν σήμερα στα non papers που έγιναν «είδηση» από το γνωστό κύκλωμα των κατευθυνόμενων sites; Ότι κρίθηκαν αθώοι οι κατηγορούμενοι για τα Θεοφάνεια του 2015 και ότι δήθεν κατέπεσε άλλη μία «σκευωρία του πρώην δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου εναντίον της ΑΕΚ». Και μιλάμε για τα Θεοφάνεια του 2015, όταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα ανάγκασαν μέχρι και το Μητροπολίτη Γαβριήλ να πάρει θέση, καταδικάζοντάς τα.

Τι είχε συμβεί τότε; Πάνω από 100 τραμπούκοι είχαν στήσει καρτέρι στη λίμνη του άλσους προκειμένου να επιτεθούν στη δημοτική αρχή, τον Άρη Βασιλόπουλο και όποιον άλλο «αντιφρονούντα» τόλμησε να εκφράσει διαφορετική άποψη για την αφαίρεση τμήματος του άλσους μας. Αυτοί οι τραμπούκοι όχι μόνο φώναζαν συνθήματα και εκτόξευαν απειλές («Θα σας κάψουμε ζωντανούς»), αλλά ξυλοκόπησαν το μοναδικό τότε δημοσιογράφο της πόλης που είχε τολμήσει να εκφράσει διαφορετική άποψη και έσπασαν το δημαρχιακό αυτοκίνητο. Είχε μεσολαβήσει βλέπετε η προσφυγή λίγες μέρες πριν του Δήμου στο ΣτΕ ενάντια στην αφαίρεση 6 στρεμμάτων δασικής έκτασης, γεγονός το οποίο προκάλεσε «αυθόρμητες» διαλύσεις συγκεντρώσεων κατοίκων, δημοτικών συμβουλίων και επιθέσεων ενάντια σε αιρετούς και πολίτες.

Από τα Θεοφάνεια του 2015 λοιπόν μέχρι και σήμερα εκκρεμούσε δικαστήριο εναντίον ατόμων που συνελήφθησαν από την αστυνομία στο χώρο των επεισοδίων με τις κατηγορίες της πρόκλησης φθορών στο δημαρχιακό αυτοκίνητο, αφού ουδέποτε κατατέθηκε μήνυση από την προηγούμενη δημοτική αρχή εναντίον τους, ούτε ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον τους για τις κατηγορίες των επιθέσεων και της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Παρόλα αυτά παρέμενε το αδίκημα της πρόκλησης φθοράς στο αυτοκίνητο του Δήμου, όπου και το δικαστήριο ύστερα από 5 αναβολές έγινε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν εκεί;

Πριν από 15 μέρες, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ήρθε πρόταση αποκατάστασης της ζημιάς που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο από το δικηγόρο των κατηγορουμένων και έτσι να κλείσει η υπόθεση. Δηλαδή, με απλά λόγια, ο δικηγόρος των κατηγορουμένων ανέλαβε την ευθύνη αποκατάστασης των φθορών του αυτοκινήτου, ομολογώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το αυτοκίνητο δεν το έσπασαν… εξωγήινοι. Αυτήν ακριβώς την πρόταση είχε καταθέσει στο δικηγόρο τους και η προηγούμενη δημοτική αρχή, την οποία βεβαίως δεν αποδέχονταν τότε, αλλά αποδέχθηκαν τώρα για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται. Γι’ αυτό το λόγο και η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα, δηλαδή και ο πρώην δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, αποδέχθηκε τα χρήματα για να κλείσει η υπόθεση, όπως και έγινε σήμερα στο δικαστήριο.

Και όμως, οι επαγγελματίες συκοφάντες και ψευδολόγοι επιμένουν ακόμη και σήμερα να γράφουν για «σφαλιάρες» και «φάπες», συντηρώντας το κλίμα βίας και απειλών που έζησε η πόλη μας. Ας συνεχίσουν όμως μόνοι τους να κυλιούνται στο βούρκο που έχουν επιλέξει. Κανείς άλλος δεν θα τους κάνει τη χάρη…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *