Διάκριση του 8ου Δημοτικού Ν.Φ. σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό» πέτυχε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας. Τον διαγωνισμό διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council Hellas), το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (International Olympic Truce Centre) και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υποστήριξη της Samsung Hellas και φέτος υπήρξαν 300 συμμετοχές από 116 σχολεία και από 40 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Αντιγράφουμε από την ενημέρωση του σχολείου:

«Σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική «διαδικτυακή» τελετή που παρακολουθήσαμε από το εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, οι συμμετέχοντες μαθητές αλλά και οι γονείς τους, πληροφορηθήκαμε από την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζαχαράκη Σοφία πως το σχολείο μας «σκαρφάλωσε» στη 2η θέση μεταξύ των 12 φιναλίστ!

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μας, στους μαθητές της ΣΤ’ Ελισάβετ Φ., Δήμητρα Οικ., Σταύρο Ρ. και Σταμάτη Σ. και ιδιαίτερα στον διευθυντή μας κο Ιωάννη Μακρή και την πληροφορικό του σχολείου μας κα Σκιαδά Σταυρούλα για την πρωτοτυπία του έργου και την εποπτεία του όλου εγχειρήματoς».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *