Καθυστέρηση στο έργο των σχολείων διαπιστώνει η «αυτοψία» της Δύναμης Πολιτών

Δεν πρόκειται να λειτουργήσουν πριν τον Σεπτέμβριο του 2021 το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο που χτίζονται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό μας πληροφορεί με ανάρτησή του ο Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοτάξιο των δυο σχολείων μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Δύναμης Πολιτών Νίκο Ανανιάδη, Γιώργο Ανεμογιάννη και Γιάννη Καλαμπόκη και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από την μηχανικό – υπεύθυνη του έργου.

Τα δύο σχολεία προβλεπόταν να παραδοθούν βάσει της σύμβασης το Γενάρη του 2020. Όπως σημειώνει ο κ. Βασιλόπουλος, λόγω διαφόρων παραγόντων τα σχολεία δεν πρόκειται να λειτουργήσουν πριν τον Σεπτέμβριο του 2021, με συνέπεια να παρατείνεται η φοίτηση των παιδιών στις (επιεικώς) ανεπαρκείς υποδομές για τουλάχιστον ενάμιση επιπλέον χρόνο από τον αρχικό προγραμματισμό.

Και συνεχίζει στην ανάρτηση του: «Η δημοτική αρχή οφείλει να ασχοληθεί επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και να ενημερώσει για την εξέλιξη των εργασιών και το χρόνο λειτουργίας των σχολείων. Οφείλει τέλος να επισπεύσει όσες εργασίες αναλογούν στο Δήμο και να πιέσει τις Κτιριακές Υποδομές να παραδώσουν το συντομότερο δυνατόν και με ασφάλεια ένα έργο που το περιμένει με αγωνία όλη η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας».

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση αρκέστηκε πρόσφατα σε κάποιες φωτογραφίες από το εργοτάξιο, χωρίς καμιά ουσιαστική ενημέρωση. (Δείτε εδώ)

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *