Επιλεκτική υπεράσπιση αντιδημάρχου από το γραφείο τύπου του Δήμου

Πριν λίγες μέρες το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου έκανε μια σοβαρή καταγγελία. Ότι η δημοτική αρχή σχεδιάζει να παραδόσει την υπηρεσία Πρασίνου σε ιδιώτη. Στην ίδια καταγγελία ανέφεραν και μια αυταρχική έξαρση κατά εργαζόμενης από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Έρχεται, λοιπόν, η διοίκηση δια του γραφείου τύπου και ενώ ποιεί την… νήσσα για τα καταγγελλόμενα περί ιδιωτικοποίησης, αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τον «επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπρέπεια» του κ. Γραμμένου. Ο συγκεκριμένος συνάδελφός μας δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην πόλη μας και το ήθος και η ευγένειά του δεν έχουν αμφισβητηθεί ποτέ και από κανέναν συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως «ιδεολογικής τοποθέτησης» και «πολιτικής προέλευσης», γράφει η ανακοίνωση του επιλεκτικά ευαίσθητου γραφείου τύπου.

Επειδή, όπως γράφει η ανακοίνωση δεν ζούμε σε μια «απρόσωπη μεγαλούπολη», αρκεί να αναφέρουμε ένα τελευταίο περιστατικό που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν είναι και τόσο ανεκτικός στις διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές τοποθετήσεις. Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου, έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τον κ. Γραμμένο να ενοχλείται από την αναγραφή ΚΚΕ στα ονόματα των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης!

Ο αυταρχικός χαρακτήρας της διοίκησης έχει εκφραστεί πολλές φορές ακόμα και μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Δεν ξεχνάμε το… τσαμπουκαλίδικο «όλοι σας και μόνος μου» του κ. Βούρου, αλλά και τις απειλές κατά εργαζομένων που έχει καταγγείλει επανειλημμένα το Σωματείο.

Σε μια προηγούμενη τηλεδιάσκεψη, παρατηρήσαμε έναν άλλο αντιδήμαρχο της διοίκησης Βούρου μαινόμενο να υβρίζει χυδαία (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ: Τάφας εκτός εαυτού και εκτός ορίων…).

Δεν είδαμε τότε κάποια ανακοίνωση κατά όσων στηλίτευσαν τη συμπεριφορά Τάφα. Τι άλλαξε και τώρα το γραφείο τύπου επιλέγει να υπερασπίζεται τα στελέχη της διοίκησης; Μέτρησαν ότι επικοινωνιακά χάνουν πόντους από το αυταρχικό προφίλ που επιδεικνύουν και αποφάσισαν να παρεμβαίνουν;

Ή επέλεξαν δια της… αγιοποίησης να κάνουν… μασάζ στον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο, ο οποίος έχει εκτεθεί στις διαμαρτυρίες των πολιτών που βλέπουν το πράσινο να… θεριεύει στην πόλη;

*Η φωτογραφία είναι από μια αστεία ανάρτηση που έγινε από τα… τρολ της διοίκησης Βούρου, μετά την καταγγελία του Σωματείου, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι ο κ. αντιδήμαρχος δεν είναι αυταρχικός.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *