Το ΚΙΝΑΛ «εξερευνά» τον Ποδονίφτη – θα πάρουν μέρος και οι Βούρος και Σγουρός;

Από ανάρτηση του Γραμματέα του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής πληροφορηθήκαμε ότι την Τετάρτη 3/6 στις 6 μ.μ. θα υπάρξει μια δράση «εξερεύνησης» του Ποδονίφτη στην πόλη μας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ευπρόσδεκτοι στην πόλη μας άνθρωποι όπως ο Γιώργος Π. Αποστολόπουλος με αποδεδειγμένες ευαισθησίες για την διατήρηση της φυσικής κοίτης του ποταμού. Ευπρόσδεκτα και τα κόμματα, όταν υιοθετούν θέσεις υπέρ της προστασίας των ποταμών. Μας γεννήθηκαν όμως μερικά ερωτήματα:

  • Θα πάρει μέρος και ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος όπως όλοι θυμόμαστε προέκυψε ως υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη μας μετά από επίσημη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε επιτέλους τις θέσεις του για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης του Ποδονίφτη, αφού όπως επίσης θυμόμαστε πριν λίγους μήνες ζητούσε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Δήμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να… ενημερωθεί (δείτε περισσότερα εδώ).
  • Θα πάρει επίσης μέρος και ο πρώην περιφερειάρχης με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Γιάννης Σγουρός, επί θητείας του οποίου ξεκίνησε η μελέτη τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη, η οποία κατέπεσε τελικά στο ΣτΕ; Μόλις πριν λίγο καιρό δήλωνε όλο… αγανάκτηση: «επί έξι χρόνια έχουμε ταλαιπωρηθεί γιατί μια μικρή ομάδα μήνυε τους αιρετούς», δείχνοντας το πραγματικό ενδιαφέρον του για τα ποτάμια και τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες (δείτε λεπτομέρειες εδώ).
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Σύντροφοι.
    Να πάρετε και τον Άδωνι που συγκυβερνήσατε, να πάρετε και τον Πατούλη και εννοείται και το Βούρο να βγάλετε και καμιά φωτογραφία. Να πει κι ο Γιάννης καμιά ιστορία από το παράνομο μαθητικό κίνημα και πόσο ταλαιπωρούνταν όταν πήγαινε στη Λεόντειο κι αναγκαζόταν να βλέπει τα ρέματα του Ζεφυρίου στη Χαλκίδος.
    Να βγάλετε και καμιά σέλφι να την ανεβάσει κι ο Ρένος στο φέισμπουκ αν κι έχει πρόβλημα στα δάχτυλα που πατάει φατσούλες και χειροκροτήματα τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *