«Είδηση»: ο Άρης Βασιλόπουλος… εργάζεται

Είδηση για κάποιους «αστέρες» των τοπικών ΜΜΕ είναι ότι ένας πρώην δήμαρχος εργάζεται! Είδηση είναι ότι δεν τα έχει «τσεπώσει», όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, ώστε να κάααθεται… Είδηση είναι ότι ένας επιστήμονας με μεταπτυχιακό στο μεταναστευτικό εργάζεται στο αντικείμενό του. Είδηση είναι ότι ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, ο οποίος από άποψη και από θέση προώθησε και στήριξε στην πόλη του την αλληλεγγύη απέναντι στους πρόσφυγες, εργάζεται ακριβώς σε έναν τέτοιο τομέα, σε μια δομή προσφύγων σε γειτονικό δήμο. Είδηση είναι ότι δεν ρώτησε ο πρώην δήμαρχος τον τοπικό τύπο να του υποδείξει πώς και με ποιο τρόπο πρέπει να βγάζει το ψωμί του.

Κάποιοι εργολάβοι της τοπικής ενημέρωσης δίνουν τα… ρέστα τους στην παραπληροφόρηση. Για να χτίσουν την μικρή κίτρινη ιστορία τους βαφτίζουν μια αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Αθηναίων… ΜΚΟ! Μεταφράζουν ως… ανάθεση την πρόσληψη μέσα από διαδικασία αξιολόγησης βάσει προσόντων!

Αναλφά-βεττοι δημοσιογραφίσκοι στην υπηρεσία των αμαρτωλών συμφερόντων που κυβερνούν την πόλη μας κολυμπούν μέσα στη λάσπη που παράγουν, ελπίζοντας να παρασύρουν τους πάντες… Mάταια!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *