Πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει τα 6 αυτοκίνητα που παραχωρήθηκαν στο Δήμο;

Πριν δύο μήνες περίπου, εν μέσω «καραντίνας», ο Δήμος μας παρέλαβε από δύο εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων συνολικά έξι (6) αυτοκίνητα για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες κοινωνικής πολιτικής.

Μάλιστα τότε είχαμε δεχτεί κριτική, επειδή γράψαμε ότι η δημοτική αρχή διαφήμισε τον ένα από τους δύο «χορηγούς».

Σήμερα που τα μέτρα έληξαν και σύντομα τα οχήματα θα επιστρέψουν στις επιχειρήσεις που τα παραχώρησαν, θα είναι χρήσιμο να μάθουμε πόσα χιλιόμετρα έχουν γράψει τα κοντέρ αυτών των αυτοκινήτων. Γιατί οι …κακές γλώσσες λένε ότι τελικά τα οχήματά αυτά απλά… αποθηκεύτηκαν στην πόλη μας. Το ερώτημα έχει μεγάλη σημασία για να αποτιμήσουμε τελικά το μέγεθος της «χορηγίας».

Μήπως αντί να ωφεληθεί ο Δήμος και οι δημότες, ωφελήθηκαν πολλαπλά οι προσφέροντες; Μήπως τα… κονέ της δημοτικής αρχής (αλλά και της ΚΕΔΕ) αντί να προσφέρουν, απόλαυσαν δωρεάν διαφήμιση και χτίσιμο κοινωνικού προφίλ προσφέροντας ενοικιαζόμενα οχήματα που βρίσκονταν σε υποχρεωτική παύση λειτουργίας;

Καλό θα είναι να μας απαντήσει ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος που «κατόπιν ενεργειών της» κ.λπ. ή ο έμμισθος επί του Τύπου, που τόσο δραστήριος είναι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *