Την Κυριακή 31/5 και πάλι «Χωρίς Μεσάζοντες» στον πεζόδρομο του Άλσους

Από την Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Και ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ! Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιηθεί η 48η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, «Χωρίς Μεσάζοντες». Εξ’ αιτίας των απαγορεύσεων όλων των εκδηλώσεων-δράσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,  μείναμε μακριά σας για δύο μήνες… Τα μέτρα άρθηκαν και οι παραγωγοί μας από ολόκληρη την Ελλάδα θα μπορέσουν να είναι και πάλι κοντά μας, με όλα τους τα προϊόντα εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά και συμβατικά αλλά και ιδιαίτερα από την Ανατολή!

Όμως επειδή η 7η Ιουνίου (πρώτη Κυριακή του μήνα) είναι  μέσα στο  εορταστικό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, η δράση θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, όπως πάντα στον πεζόδρομο του Άλσους από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι…

Κάθε επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα επιλογής του, χωρίς να υπάρχει η υποχρέωση να έχει εκ των προτέρων παραγγείλει αυτά, ή να έχει εγγραφεί σε κάποια λίστα.

Στο τέλος της δράσης, όπως πάντα, συγκεντρώνονται τα προϊόντα τα οποία οι παραγωγοί, αλλά και απλοί  πολίτες-δημότες προσφέρουν για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Φαρμακείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Δ.Κ. σε συνεργασία με τους παραγωγούς έχει αποφασίσει και θα πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας της υγείας, των καταναλωτών, παραγωγών, αλλά και όσων θα παρευρίσκονται στο χώρο (αποστάσεις, μέσα απολύμανσης, κλπ…)

Σας περιμένουμε!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *