Σπίτια προς ενοικίαση από το ESTIA II αναζητά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου

Αναζήτηση οικιών προς μίσθωση από το Πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων ESTIA II ανακοινώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας– Ν. Χαλκηδόνας. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2020, με δυνατότητα επέκτασης για το 2021. Η σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά από επίσκεψη της Επιτροπής Πιστοποίησης της Καταλληλότητας των διαμερισμάτων και αντίστοιχης έγκρισης αυτής.

Καλύπτονται:

  • 1. Η καταβολή του μισθώματος με δυνατότητα τρίμηνης προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2020.
  • 2. Όλοι οι λογαριασμοί (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).
  • 3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν στη διαβίωση των προσφύγων με εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.
  • 4. Η ασφάλιση των οικιών αυτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στο kednf2@dimosfx.gr

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα Τ.Κ. 14343, είτε (υπογεγραμμένες) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική  διεύθυνση kednf2@dimosfx.gr.

Επισυνάπτεται το έντυπο της αίτησης εκμίσθωσης κατοικίας (πατήστε εδώ).

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *