Απαλλαγή δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις – μια απόφαση που δεν ψήφισε η διοίκηση Βούρου

Όπως πληροφορούμαστε από το γραφείο τύπου του Δήμου, «ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θέτει σε εφαρμογή μία νέα ηλεκτρονική υπηρεσία. Οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μπορούν να υποβάλλουν ψηφιακά την αίτησή τους για την απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού».

Η διαδικασία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του δήμου (www.dimosfx.gr), όπου οι δικαιούχοι μπορούν να μπουν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα (στο δεξί μέρος της οθόνης) για την υποβολή της σχετικής αίτησης. Περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 – 2049000.

Θυμίζουμε ότι στις πριν από δυο μήνες, στις 23 Μαρτίου, με τις ψήφους της αντιπολίτευσης ψηφίστηκε απόφαση για τρίμηνη απαλλαγή δημοτικών τελών των επιχειρήσεων, αλλά και των πολιτών που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας του κορωνοϊού. Η απόφαση ελήφθη με 15 υπέρ και 12 κατά. Η απόφαση αυτή (24/2020) είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου (δείτε εδώ).

Καταψήφισαν τα μέλη της παράταξης Βούρου, ο κ. Κοπελούσος και ο κ. Κωνσταντινίδης. Δηλαδή η δημοτική αρχή έρχεται με καθυστέρηση δυο μηνών να εφαρμόσει μια απαλλαγή τελών που είχε καταψηφίσει και κάποιοι σπεύδουν να της αποδώσουν και εύσημα γιατί δήθεν επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και ευαισθησίες…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *