Δύναμη Πολιτών: Ο Δήμος να εκδόσει άμεσα άδεια και να αναζητήσει τρόπους χρηματοδότησης ενός δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού

Να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση οικοδομικής άδειας βάσει της υπάρχουσας μελέτης, ζητά η Δύναμη Πολιτών από το Δήμο για το οικόπεδο στο πάρκο Μουστακλή. Με ανακοίνωσή της δηλώνει αντίθετη στην παραχώρηση του οικοπέδου στη Μητρόπολη:

Η δημοτική αρχή Βούρου εισηγείται σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο εσπευσμένα, χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς τη συμμετοχή κοινού στη συζήτηση, την παραχώρηση του δημοτικού οικοπέδου στο πάρκο Μουστακλή στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Φιλαδελφείας για την ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού. Η δημοτική αρχή Βούρου, παρότι βρήκε έτοιμο και χαρακτηρισμένο το οικόπεδο και έτοιμες όλες τις απαιτούμενες μελέτες, στους 9 μήνες που πέρασαν, επέλεξε να μην κάνει ούτε μία ενέργεια για την εξεύρεση χρηματοδότησης για την ανέγερση δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Η δημοτική αρχή Βούρου παρουσιάζει την ανικανότητα – πολιτική της επιλογή ως λύση, εκχωρώντας τελικά το δικαίωμα και την υποχρέωση του Δήμου για την ανέγερση και λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού στη Μητρόπολη, μία επιλογή που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Ο Δήμος οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση αδείας βάσει της υπάρχουσας μελέτης για το συγκεκριμένο οικόπεδο και το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει από κοινού να στηρίξει την διεκδίκηση δημόσιων πόρων για την ανέγερση ενός δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού, ανοιχτού και δωρεάν για όλα τα παιδιά της πόλης μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *