Ο Βούρος απειλεί εργαζόμενους επειδή εφαρμόζουν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Ποινικά αδικήματα θεωρεί ο δήμαρχος Γ. Βούρος τις ενέργειες ενημέρωσης προς τους εργαζόμενους που έκανε το Σωματείο των εργαζομένων του Δήμου, σχετικά με την απόρριψη από το Δημοτικό Συμβούλιο της εκχώρησης σε ιδιώτη της πλύσης των κάδων απορριμμάτων. To Σωματείο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, προχώρησε σε ενημέρωση των υπαλλήλων σε διάφορα τμήματα του Δήμου για την απορριπτική απόφαση του Δ.Σ. και τους κάλεσε να μην υποχωρήσουν σε πιέσεις. Ο δήμαρχος απάντησε με απειλές…

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου

Η πρόθεση της δημοτικής αρχής του κου Βούρου να εκχωρήσει σε ιδιώτη το πλύσιμο των κάδων του Δήμου προσέκρουσε στην αντίδραση του Σωματείου μας, αλλά και στην καταψήφιση της εκχώρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφους 17 έναντι 13 της πρότασης Δημάρχου.

Η δημοτική αρχή Βούρου αφού έγινε το δημοτικό συμβούλιο και ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία εις βάρος του, αμέσως ξεκίνησε μια επιχειρηματολογία ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι παράνομη.

Εμείς ως Σωματείο Εργαζομένων αφού είχαμε παρακολουθήσει και παρέμβει στο δημοτικό συμβούλιο και άρα έχοντας και ιδία αντίληψη πως εξελίχθηκαν οι ψηφοφορίες, κάναμε το αυτονόητο να ενημερώσουμε και να επιστήσουμε την προσοχή στους συναδέλφους σε διάφορα τμήματα του Δήμου να μην προχωρήσουν σε καμιά ενέργεια και να μην υποχωρήσουν σε καμιά πίεση της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να μην προχωρήσει το θέμα της ιδιωτικοποίησης.

Η ανακοίνωση προς τους συναδέλφους κοινοποιήθηκε και στη δημοτική αρχή, η οποία με έγγραφο του Δημάρχου κου Βούρου μας απάντησε στις 14/5/2020 απειλώντας μας, ότι οι ενέργειες του Σωματείου αποτελούν ποινικά αδικήματα και ότι επιφυλάσσεται ο κος Δήμαρχος προσωπικά για κάθε νόμιμο δικαίωμα του Δήμου!!!

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Καλούμε τις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν την πρωτοφανή προσπάθεια εκφοβισμού που επιχειρεί η Δημοτική Αρχή Βούρου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *