Όταν ο κ. Βούρος παρουσιάζει έργο με… μακέτες Βασιλόπουλου

«Πέντε χρόνια ούτε ένα νέο έργο, μόνο μακέτες» μας πληροφορεί ένα δημοσίευμα της παράταξης του δημάρχου, παραθέτοντας ένα κολάζ από σχέδια έργων που έχει παραδώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ένα χρόνο μετά την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου ο κ. Βούρος, με εμφανή την αδυναμία αυτός και το επιτελείο του να παρουσιάσουν έργο, επιχειρούν με αυτό τον τρόπο να χλευάσουν το έργο που έχει παραχθεί στη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, απαξιώνοντας ακόμα και τις δημοτικές υπηρεσίες.

Αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ορισμένα έργα που έχουν γίνει στην πόλη μας, γνωρίζοντας ότι ο ίδιος δεν ζούσε εδώ και είναι φυσικό να μην έχει πληροφορηθεί τι έγινε στην πόλη τα προηγούμενα πολλά χρόνια.

Πριν από αυτό όμως θέλουμε να επισημάνουμε μια έλλειψη στις… μακέτες που παρουσίασε, προσπαθώντας να υποτιμήσει το έργο που παρέλαβε. Είναι η παρακάτω:

Πρόκειται για την διαμόρφωση του αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας, σχέδιο που περιλαμβάνεται στην δημοπράτηση του έργου Επισκευή – Συντήρηση Αύλειων Χώρων Σχολικών Κτιρίων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών και του Δήμου.

Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε τον Ιούνιο του 2018 και περιλάμβανε τους αύλειους χώρους και άλλες επισκευαστικές εργασίες των σχολείων 5ο και 7ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Φιλαδέλφειας, 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Χαλκηδόνας, Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας.

Από αυτό το έργο δεν είχαν προλάβει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 να πραγματοποιηθούν οι εργασίες στο 2ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας. Χρειάστηκαν 8(!) μήνες για να κατορθώσει η νέα δημοτική αρχή να ολοκληρώσει το έργο και να… πανηγυρίσει για τις εργασίες που έκανε στη διάρκεια της πανδημίας στα σχολεία.

Αυτό, λοιπόν, το έργο, το οποίο φρόντισαν να οικειοποιηθούν ο κ. Βούρος, ο κ. Κανταρέλης και ο κ. Κωνσταντινίδης πρόσφατα, δεν είναι άλλο από τις μελέτες (ή μακέτες, όπως υποτιμητικά αναφέρονται στην ανάρτηση της παράταξης Βούρου) που παρέλαβαν από την διοίκηση Βασιλόπουλου.

Και έπεται συνέχεια…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *