Στις 18/5 ο… 6ος ψεκασμός στα ποτάμια της πόλης από την Περιφέρεια – o Δήμος πότε θα κάνει ψεκασμούς;

Τον κατάλογο των ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών που έχει πραγματοποιήσει σε όλη την Αττική δημοσιοποίησε η Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο επόμενος ψεκασμός στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαΐου. Συγκεκριμένα ψεκασμοί γίνονται στον Κηφισό, τον Ποδονίφτη και τον Γιαμπουρλά.

Αν ισχύουν όσα ανακοινώθηκαν, πρόκειται για τον 6ο κύκλο ψεκασμών. Οι προηγούμενοι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν: στις 12/3, στις 23/3, στις 10/4, στις 21/4 και στις 4/5.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος πραγματοποιούσε κατά την εαρινή και καλοκαιρινή περίοδο έως και το φθινόπωρο περιοδικούς ψεκασμούς στα ρέματα εναλλάξ με τους ψεκασμούς της Περιφέρειας κάθε 15 μέρες. Επειδή φέτος δεν είδαμε να έχει ανακοινωθεί κάτι από το… δραστήριο γραφείο τύπου θα θέσουμε το ερώτημα: Έχει ξεκινήσει διαδικασία ψεκασμών από το Δήμο;

Το ερώτημα γίνεται επιτακτικό, αφού το πρόβλημα των κουνουπιών γίνεται ακόμα πιο σοβαρό στην πόλη μας, σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στον καθαρισμό της βλάστησης των κοινόχρηστων χώρων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *