Πόλη της Καρδιάς μας: Καλούμε την διοίκηση να συνετιστεί

Με τίτλο Έρεβος η παράταξη H Πόλη της Καρδιάς μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Έρεβος…

Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το Δημοτικό  συμβούλιο της 11ης Μαΐου. Η διοίκηση – καρμανιόλα χάνεται στη δίνη των συμφερόντων των οποίων θέλει να εξυπηρετήσει. Αντί για 2700 που κοστίζει η επισκευή των πλυντηρίων των κάδων, που διαθέτει ο Δήμος, η διοίκηση του ‘περαστικού’ κ. Βούρου προτίμησε να «πατήσει» στην «ανήθικη» νομιμότητα και παρά την πολιτική καταδίκη της στο Δημοτικό Συμβούλιο, από το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, προτίμησε να δώσει με απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη για το πλύσιμο 1700 κάδων 10000 ευρώ…

Η πόλη θυμίζει ζούγκλα, οι φωτογραφίες για την κατάσταση της πόλης καθημερινά παρελαύνουν από τα τοπικά site και η διοίκηση δεν είχε προβλέψει ποσό στον προϋπολογισμό για το ξεχορτάριασμα.

Όσο προχωρούσε η διαδικασία του Δημοτικού συμβουλίου τόσο βάθαινε το σκοτάδι γύρω από τη διοίκηση. Η επίδειξη αλητείας, προς τον επικεφαλής την παράταξής μας Χάρη Τομπούλογλου και τον πρόσφατα θανόντα(!) πατέρα του αλλά και αυτή προς τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου τομέα, από τον κ. Τάφα, με εκφράσεις που χαρακτηρίζουν το επίπεδο του, περικλείουν το πως και από ποιους διοικείται ο Δήμος. 

Ένας Δήμος αιχμάλωτος από μία διοίκηση σε εντεταλμένη υπηρεσία επιχειρηματικών συμφερόντων. Μία διοίκηση που με την πρώτη ευκαιρία απέκλεισε τους δημότες από τα δημοτικά συμβούλια, γιατί άραγε τί φοβάται; Ένας πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου που ερμηνεύει κατά το δοκούν τις αποφάσεις των ψηφοφοριών.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως σε εννέα μόνο μήνες διοίκησης κατάφερε η δημοτική αρχή κάτι μοναδικό. Να έχει απέναντι της ενωμένους πολιτικά χώρους οι οποίοι δεν τέμνονται πουθενά και όμως αυτή η διοίκηση κατάφερε να τους κάνει να βρουν σημεία επαφής και ταύτισης. Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει το σταυροδρόμι είναι κρίσιμο για όλους.

Εμείς καλούμε τη διοίκηση να συνετιστεί και να βάλει έστω και τώρα γνώμονα το καλό της πόλης και όχι των συμφερόντων που είναι έρμαιο. Εμείς, να είστε σίγουροι πως δεν θα τους αφήσουμε να ανακαλύψουν που φτάνει ο πάτος του βαρελιού.        

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *