Σε Δημοτικό Συμβούλιο φέρνει η διοίκηση την παραχώρηση του χώρου στη Μουστακλή

Την Τετάρτη 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, δυο μήνες μετά την τελευταία τακτική συνεδρίαση. Ανάμεσα στα θέματα έρχεται και η προγραμματική σύμβαση με την Μητρόπολη, βάσει της οποίας ο Δήμος σχεδιάζει να παραχωρήσει δημοτικό οικόπεδο που προορίζεται για την οικοδόμηση του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Φιλαδέλφειας.

Τόσο αυτό, όσο και άλλα θέματα της συνεδρίασης είναι αρκετά σημαντικά για να συζητηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η διοίκηση να φροντίσει για να διασφαλιστούν οι ελάχιστες συνθήκες δημοσιότητας της συνεδρίασης. Άλλωστε ο αρμόδιος για τις τεχνικές λεπτομέρειες της τηλεδιάσκεψης κ. Τάφας, όπως μάθαμε είναι υπέρμαχος της βιντεοσκόπησης των μαθημάτων στα σχολεία. Γιατί να θέλει τις συνεδριάσεις κλειστές;

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Έγκριση δωρεάν ταφής Λαζάρου Τομπούλογλου, τιμής ένεκεν.
 2. Μερική ανάκληση της αριθ. 210/2017 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης αποδέσμευσης οικογενειακών τάφων Δημοτικού Κοιμητηρίου (επανεισαγωγή).
 3. Ένταξη υπηρεσιών είσπραξης οφειλών Δήμου στο Διατραπεζικό Σύστημα (ΔΙΑΣ) προς διευκόλυνση των ηλεκτρονικών πληρωμών.
 4. Καθορισμός συντελεστή κατηγορίας Γ΄ τελών διαφήμισης έτους 2020 και εφεξής, βάσει της αριθ. 48/2020 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής (επανεισαγωγή).
 5. Α. Συγκρότηση και Ορισμός μελών Επιτροπής και Β. Έγκριση κριτηρίων επιλογής δικαιούχων για το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών του Δήμου σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος  2020.
 6. Γνωμοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73  του  Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), επί των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ», βάσει της αριθ. 14/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ. (επανεισαγωγή).
 7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης με την Ι.Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδελφείας για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στο Ο.Τ. 167 Δ.Ε.Ν.Φ. με σκοπό την ανέγερση Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού, βάσει της αριθ. 23/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ.
 8. Έγκριση διάλυσης σύμβασης της μελέτης «Πράξη εφαρμογής Π.Μ.Ε. Μπριτάνια» (επανεισαγωγή).
 9. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας – Κανονιστικό Πλαίσιο Λειτουργίας.
 10. Έγκριση υπογραφής από τον Δήμο της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.
 11. Αντικατάσταση Προέδρου ομάδας ασφαλείας προσωπικών δεδομένων.
 12. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (Α.Μ. 197/2017) (επανεισαγωγή).
 13. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και Συγκρότηση επιτροπής  προσωρινής  & οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ» (Α.Μ. 64/2016).
 14. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και Συγκρότηση επιτροπής  προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ» (Α.Μ.101/2016).
 15. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου (επανεισαγωγή).
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *