Σε έκτακτο Δ.Σ. η προσπάθεια παράδοσης σε ιδιώτη μέρους των υπηρεσιών καθαριότητας

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκάλεσε η αντιπολίτευση για την Εν κρυπτώ μεθόδευση για να δοθεί «δωράκι» σε ιδιώτη το πλύσιμο κάδων. Παρά την απροθυμία της διοίκησης να συγκαλεί δημοτικά συμβούλια (η τελευταία συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 23/3) για σοβαρά θέματα, όπως είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, για την οποία μάλιστα είχε δεσμευθεί να συγκαλέσει ειδική συνεδρίαση, την επόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης. Μοναδικό θέμα: Λήψη απόφασης επί της επιδίωξης της Δημοτικής Αρχής να παραδώσει στα κρυφά και με συνοπτικές διαδικασίες μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτη στο όνομα της  πανδημίας του κορωνοϊού.

Το αίτημα υπέβαλαν στις 23/4 οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και το συνυπέγραψαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών, της Πόλης της Καρδιάς μας και ο ανεξάρτητος Ι. Ουσταμπασίδης, συνολικά 15 δημοτικοί σύμβουλοι σε σύνολο 33.

Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη συνεδρίαση που προκαλείται μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης. Η πρώτη αφορούσε την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Εστία».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *