Με ανυπόγραφη επιστολή το Σωματείο ΚΥΕ ζητά να αποσυρθεί κείμενο δημοτικού συμβούλου!

Από το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε μια ανυπόγραφη επιστολή, με την οποία ζητούν από τον Πολίτη να… αποσύρει το δημοσίευμα: Ερώτημα Ανεμογιάννη: Γιατί απομακρύνθηκε το παγκάκι;

Δημοσιεύουμε την επιστολή και στο τέλος απαντάμε σε ότι μας αφορά:

Η επιστολή του Σωματείου ΚΥΕ

Αξιότιμοι κύριοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας για δεύτερη φορά, με σκοπό να σας εκφράσουμε τη  δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά χρησιμοποιούνται τα  καταστήματα εστίασης για πολιτικούς σκοπούς. Όπως είχαμε εκφράσει και στον πρώην Δήμαρχο τον Κο Άρη Βασιλόπουλο, το σωματείο μας θέλει συνεργασία με όλες τις παρατάξεις ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα καταστήματα εστίασης αφενός δεν είναι εχθρός κανενός, αντιθέτως είναι παραγωγικές μονάδες του Δήμου μας και αφετέρου, ότι η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ενώ ο διχασμός δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Κύριοι, όλοι έχουμε πληγεί από αυτή την κατάσταση.

Σας παρακαλούμε λοιπόν όπως αποσύρετε τα δημοσιεύματα σας που αφορούν σε κατάστημα εστίασης του σωματείου μας και επίσης όπως αποκαταστήσετε την φήμη του εν λόγου επιχειρηματία ο οποίος θίγεται ευθέως και στοχοποιείται δίχως λόγο. Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με την υπάρχουσα Δημοτική αρχή, έχουν χώρο που μπορούν να λυθούν δημοκρατικά και αυτός είναι τα δημοτικά συμβούλια και όχι οι εφημερίδες.

Δεν είμαστε απέναντι σας, παραμένουμε δίπλα σας, γι’ αυτό και σας παρακαλούμε  όπως διορθώσετε το εν λόγω ατυχές δημοσίευμα σας. 

Σας ευχόμαστε καλή υγεία και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση

Τα μέλη του σωματείου ΚΥΕ

Ο Πρόεδρος

Η απάντηση του Πολίτη

Η επιστολή που λάβαμε δεν φέρει ούτε ένα όνομα, γεγονός που δεν συνηθίζεται σε συλλογικά όργανα. Επίσης αναφέρει ότι επικοινωνεί μαζί μας για δεύτερη φορά, ενώ δεν θυμόμαστε ποτέ άλλοτε να έχουμε λάβει κάποια επιστολή από το εν λόγω Σωματείο.

Ως προς την ουσία:

Το εν λόγω δημοσίευμα περιέχει το έγγραφο που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ανεμογιάννης προς στη διοίκηση, με το οποίο ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις για την απομάκρυνση ενός παγκακίου. Δεν αναφέρεται το όνομα κανενός επιχειρηματία και σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε αιρετού να ζητά όποιες απαντήσεις θεωρεί επιβεβλημένες από την δημοτική αρχή.

Να σημειώσουμε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει ακόμη καμιά απάντηση, αντίθετα φρόντισε να επαναφέρει το παγκάκι στη θέση του.

Ας απευθυνθεί εκεί το Σωματείο και ας ζητήσει να απαντηθεί άμεσα το έγγραφο του κ. Ανεμογιάννη, ώστε να μην υπάρχει καμιά υπόνοια ότι τα παγκάκια εξαφανίζονται προς όφελος των καταστημάτων.

Οι αγαπητοί επιχειρηματίες που μας έστειλαν την επιστολή, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί. Ούτε θίγουμε ευθέως, ούτε στοχοποιούμε κανένα επιχειρηματία της πόλης και προφανώς δεν πρόκειται να αποσύρουμε κανένα δημοσίευμά μας. Αντίθετα οι ίδιοι με την κοινοποίηση της επιστολής που μας απευθύνουν, σε τρίτους, θίγουν την αξιοπιστία ενός τοπικού Μέσου και παρεμβαίνουν αντιδημοκρατικά στη λειτουργία της ενημέρωσης στην πόλη.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *