Ατύχημα στον κόμβο – καρμανιόλα του Αγ. Κοσμά

Ένα ακόμα ατύχημα είχαμε χθες (28/4) στον κόμβο Σοφούλη και Πίνδου, απέναντι από το ναό του Αγ. Κοσμά Αιτωλού. Η φωτογραφία και η είδηση είναι από ανάρτηση συμπολίτη μας στο facebook, όπου συμπυκνώνεται και η αγανάκτηση για ένα σημείο μεγάλης κυκλοφορίας, χωρίς φωτεινό σηματοδότη, όπου έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα, ακόμη και θανατηφόρα.

Να σημειώσουμε ότι η κυκλοφοριακή μελέτη που διαθέτει ο Δήμος (είχε παραγγελθεί επί δημαρχίας Κόντου) προβλέπει παρέμβαση στο σημείο, με τη δημιουργία κυκλικού κόμβου, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο:

Δυστυχώς τόσο αυτή, όσο και οι άλλες τρεις σημαντικές παρεμβάσεις που προέβλεπε η μελέτη που είχε πληρώσει ο Δήμος, καταργήθηκαν. Η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου, για την υλοποίηση της οποίας η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το 2017(!) απορρίφθηκε από τα αρμόδια υπουργεία με συνοπτικές διαδικασίες, προς όφελος μιας ιδιωτικής μελέτης που αφορά την υπογειοποίηση πέριξ του γηπέδου.

Ο Δήμος μας εξακολουθεί να στερείται κυκλοφοριακής μελέτης και άρα και δυνατότητας οποιασδήποτε παρέμβασης σε σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα που υφίστανται, όπως αυτό στον κόμβο Σοφούλη και Πίνδου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *