Ερώτημα Ανεμογιάννη: Γιατί απομακρύνθηκε το παγκάκι;

Έγγραφο ερώτημα απευθύνει ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ανεμογιάννης στο δήμαρχο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με παγκάκι στον πεζόδρομο της Δεκελείας, το οποίο απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Ανεμογιάννη το παγκάκι από τη Λ. Δεκελείας 118, στο ύψος του καταστήματος των ΕΛΤΑ απομακρύνθηκε στις 22/4/2020. Ο ίδιος θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Ποιο έγραφο αίτημα και από ποιον υπήρξε για την απομάκρυνσή του;
  2. Ποια έγγραφη απόφαση συλλογικού οργάνου ή προσώπου υπάρχει για την απομάκρυνσή του;
  3. Ποιος ο λόγος της απομάκρυνσης;
  4. Πόσα τετραγωνικά μέτρα κατάληψης εγκρίθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα το 2019 και πόσα έχει αιτηθεί ή έχουν εγκριθεί για το 2020 και οι αντίστοιχες κατόψεις (σχέδια).

Όπως σημειώνει στο έγγραφό του ο κ. Ανεμογιάννης: «Το παγκάκι αυτό, εκτός του ότι καλύπτει τις ανάγκες των περαστικών, των πολιτών που κάνουν βόλτα στον πεζόδρομο, καλύπτει και καθημερινές τις ανάγκες του ταχυδρομείου, που το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερες λόγω του κορωνοϊού. Το παγκάκι αυτό υπήρχε δεκαετίες στο συγκεκριμένο σημείο. Το κατάστημα εστίασης που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο κοινόχρηστο χώρο έχει λάβει άδεια κατάληψης τραπεζοκαθισμάτων για το 2019, με αποτυπωμένο το παγκάκι στα σχέδια που κατέθεσε στον Δήμο και με βάση τον κανονισμό που διέπει την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, αποτυπώνονται τα τραπεζοκαθίσματα σε απόσταση δυο μέτρων και είκοσι εκατοστών από το παγκάκι (70cm ελέυθερη ζώνη και 1,5m χώρος διέλευσης)».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *