Συνεδριάσεις δια περιφοράς και δωρεές

Συνεχίζει την αδιαφανή λειτουργία η διοίκηση Βούρου, αξιοποιώντας εν μέσω πανδημίας τις δυσκολίες συνεδρίασης των συλλογικών οργάνων. Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία παρά την καταψήφιση από την πλειοψηφία του σώματος η διοίκηση θεωρεί ότι ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις, συνεδρίασε και η Οικονομική Επιτροπή δια… περιφοράς.

Συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου η Οικονομική Επιτροπή πραγματοποίησε συνεδρίαση, παρά την ρητή αντίθεση των μελών της Άρη Βασιλόπουλου, Κώστα Τομπούλογλου και Νίκου Σερετάκη. Ξεπερνώντας την ουσία των ενστάσεων και αγνοώντας την αντιπολίτευση, προχώρησε σε συνεδρίαση δια περιφοράς, δηλαδή άνευ συζήτησης! Και μάλιστα στην εικονική αυτή συνεδρίαση υπήρχε και θέμα «εκτός ημερήσιας διάταξης», το οποίο «συζήτησε» η Οικονομική Επιτροπή ως κατεπείγον και έλαβε ομόφωνη απόφαση!

Δωρεά αυτοκινήτων

Όπως διαβάζουμε στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, το κατεπείγον θέμα, το οποίο προφανώς η διοίκηση έκρινε ότι δεν μπορούσε να συζητηθεί με τηλεδιάσκεψη, αφορά την αποδοχή δυο δωρεών:

  • Την παραχώρηση δυο οχημάτων από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος μέσω της εταιρείς Hertz
  • Την παραχώρηση έξι οχημάτων van από την εταιρεία Europcar

To θέμα αποκτά ενδιαφέρον, γιατί ενώ φαίνεται ότι η «συνεδρίαση» πραγματοποιήθηκε στις 14/4 και η απόφαση αναρτήθηκε στις 15/4, ήδη στις 15/4 η διοίκηση φρόντισε να παραλάβει τα οχήματα και να εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου, μόνο όμως για την δεύτερη παραχώρηση (;).

Η σχετική απόφαση όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου εδώ.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *