Με εξώδικα σε αθλητικές ιστοσελίδες υπερασπίζεται η προϊσταμένη του άλσους την προσωπικότητά της

Με εξώδικα σε δυο ενημερωτικές ιστοσελίδες που ανάρτησαν ειδήσεις οι οποίες προσβάλλουν την προσωπικότητά της, απαντά η προϊσταμένη της τμήματος Άλσους του Δήμου Κυριακή Κλοκίτη στα δημοσιεύματα που την στοχοποίησαν.

Συγκεκριμένα απέστειλε εξώδικα στις ιστοσελίδες aek365.gr και sport-fm.gr, οι οποίες ανάρτησαν ειδήσεις με τίτλο «Καταγγελία κατά της υπογειοποίησης από την υπεύθυνη του άλσους», ο οποίος όπως αναφέρει η κα Κλοκίτη «δεν απέδιδε την αλήθεια, αλλά αντίθετα την παραποιούσε σκόπιμα». Στη συνέχεια αναφέρονται συγκεκριμένα οι ενέργειες που έκανε η υπάλληλος στα πλαίσια των καθηκόντων της, από τις οποίες αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε παραβίαση εκ μέρους της κατασκευαστικής εταιρείας.

Στα εξώδικα σημειώνονται ακόμα τα υβριστικά και απειλητικά σχόλια που συνόδευσαν τα δημοσιεύματα, μεταξύ των οποίων κάποια που καταφέρονται ευθέως κατά της σωματικής της ακεραιότητας.

Τέλος η κα Κλοκίτη ζητά από τις δυο ιστοσελίδες να αποσύρουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και σχόλια και να προβούν σε ανάλογη ανάρτηση, όπου να ζητούν συγνώμη για την προσβολή της προσωπικότητάς της και να αποκαθιστούν την αλήθεια.

Διαβάστε σχετικά:

Απάντηση της Κ. Κλοκίτη: «Έκανα όσα απορρέουν από τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα»

Διαρροή εγγράφου του Δήμου και στοχοποίηση υπαλλήλου καταγγέλλει το Σωματείο

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *