«Είμαστε απέναντι σε πρακτικές στοχοποίησης» λέει τώρα ο Βούρος σε μια… ασύντακτη ανακοίνωση

Αφού με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος δεν γινόταν καθαρό αν καλύπτει ή όχι την προϊσταμένη του Άλσους, η οποία στοχοποιήθηκε από σειρά ΜΜΕ, σήμερα ο δήμαρχος μοίρασε προσωπική του δήλωση:

Σε σχέση με τις απειλές και την στοχοποίηση της υπαλλήλου Κλοκίτη Κυριακής που αφορούν το θέμα της υπογειοποίησης που δημιουργήθηκε τελευταία, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως η Δημοτική αρχή στέκεται απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Ανεξάρτητα από την σωστή ή λάθος διαδικασία που ακολούθησε η υπεύθυνη του Άλσους, η Δημοτική αρχή δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για προσωπικές απόψεις που δημοσιεύονται στα Μ.Μ.Ε.

Οι τοποθετήσεις της Δημοτικής αρχής εκφράζονται μόνο μέσα από τα επίσημα Δελτία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος
Ιωαννης Βούρος

Καταλαβαίνουμε ότι ο δήμαρχος επιχειρεί μια αναδίπλωση από την αρχική ανακοίνωση. Η δήλωσή του όμως βρίθει από ασυνταξίες και ασάφειες.

Τι ακριβώς δηλώνει ο δήμαρχος; Ότι οι απειλές και η στοχοποίηση… αφορούν το θέμα της υπογειοποίησης που δημιουργήθηκε τελευταία.

Μα το θέμα είναι η στοχοποίηση και οι απειλές που δέχθηκε η κα Κλοκίτη κι όχι η υπογειοποίηση. Στοχοποίηση από συγεκριμένα ΜΜΕ.

Και παρακάτω: η δημοτική αρχή δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση για προσωπικές απόψεις που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Μα στα ΜΜΕ δεν δημοσιεύθηκαν απόψεις αλλά το όνομα της υπαλλήλου του Δήμου και κάποιες υπηρεσιακές της ενέργειες.

Έστω κι έτσι, κρατάμε το γεγονός ότι ο δήμαρχος αποστασιοποιείται από την προσπάθεια στοχοποίησης των υπαλλήλων από μερίδα των ΜΜΕ κι ας μην τολμά να κατονομάσει σαφώς τον φορέα των απαράδεκτων αυτών πρακτικών.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *