Ανακοίνωση της παράταξης Τομπούλογλου για την στοχοποίηση υπαλλήλου του Δήμου

Με δελτίο τύπου που λάβαμε, η παράταξη «Η Πόλη της Καρδιάς μας» τοποθετείται σχετικά με την διαρροή και στοχοποίηση της υπαλλήλου του Δήμου:

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μίας στοχοποίησης υπαλλήλου του Δήμου από αθλητικό site συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Αδυνατούμε να φανταστούμε ότι η «διαρροή» αυτή  προέρχεται από τους κόλπους τις διοίκησης. Αδυνατούμε να φανταστούμε ότι η διοίκηση του Δήμου θα ακολουθούσε πρακτικές άλλων εποχών και σκοτεινών περιόδων. Αδυνατούμε να φανταστούμε ότι η διοίκηση δεν θα μπει ασπίδα μπροστά από κάθε εργαζόμενο. Οι εργαζόμενοι του Δήμου και η εργασία τους  πρέπει να προφυλάσσονται πρωτίστως από τη διοίκηση, ενάντια σε κάθε στοχοποίηση από οποιοδήποτε συμφέρον.

Παρατηρήσαμε επίσης, ότι για την «ταμπακιέρα» δε μίλησε κανείς. Αυτά που επεσήμανε η υπάλληλος, όσον αφορά το άλσος, έχουν βάση; Η Διοίκηση οφείλει να μας ενημερώσει για αυτά που «διέρρευσαν» στον τύπο. Είμαστε υπέρ του έργου του γηπέδου αλλά κάνουμε ξεκάθαρο ότι δε θα μπει ποτέ σε «ζυγαριά», το έργο ή η πόλη. Ειδικά σε ζητήματα που αφορούν το άλσος δεν θα γίνει καμία υποχώρηση. Το άλσος και ο χαρακτήρας της πόλης θα μείνουν ανέπαφα.        

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *