Ο Βούρος «δείχνει» την υπάλληλο για τη διαρροή του εγγράφου και την «αδειάζει»

Μια περίεργη απάντηση δίνει το γραφείο τύπου του Δήμου στην καταγγελία του Σωματείου εργαζομένων για την στοχοποίηση υπαλλήλου. Με μια ψευδεπίγραφη ανακοίνωση η δημοτική αρχή στέκεται «στο πλευρό των εργαζομένων», αλλά… αδειάζει την υπάλληλο που βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ΜΜΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ίδια η υπάλληλος φέρει την ευθύνη της διαρροής του εγγράφου της και κατηγορείται ότι έδρασε χωρίς να έχει αρμοδιότητα.

Θυμίζουμε ότι όπως γράφτηκε σε αθλητικά και άλλα Μέσα, μια υπάλληλος του Δήμου έκανε αναφορά για παρεμβάσεις της κατασκευαστικής εταιρείας των έργων υπογειοποίησης στο χώρο του άλσους και κατηγοήθηκε ότι… εμποδίζει το έργο.

Το δελτίο τύπου του Δήμου

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως όσα δημοσιεύθηκαν ή αναφέρθηκαν σε Μ.Μ.Ε. και αφορούν συγκεκριμένη υπάλληλο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τις ενέργειές της, σε σχέση με τα έργα της υπογειοποίησης της οδού Π. Κωνσταντίνου, είναι αποτέλεσμα δικού τους ρεπορτάζ.

Ο Δήμαρχος, το γραφείο Τύπου του Δήμου καθώς και οι αιρετοί της Δημοτικής μας Αρχής ουδέποτε έκαναν κάποια δήλωση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Το έγγραφο το οποίο επικαλείται η ανακοίνωση του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων κοινοποιήθηκε και σε άλλους φορείς χωρίς η συγκεκριμένη υπάλληλος να έχει τέτοια εξουσιοδότηση – αρμοδιότητα από ιεραρχικά υφιστάμενο αρμόδιο διοικητικό όργανο με κανονιστική πράξη. Συνεπώς οποιαδήποτε αναφορά για διαρροή είναι άνευ ουσίας.

Η Δημοτική Αρχή, ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας, προασπίζοντας τις συνθήκες εργασίας τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *