Και κοντέινερ στη ζώνη πυροπροστασίας γύρω από το γήπεδο καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Συνέχιση των αυθαιρεσιών στο χώρο γύρω από το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ, καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση. Όπως αναφέρει «αποθρασυμμένες από την ανοχή που επιδεικνύει ο δήμος και αξιοποιώντας τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος μας, οι διάφορες κατασκευαστικές κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν». Συγκεκριμένα με επιστολή που έστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑ.ΣΥ. στους αρμόδιους αντιδημάρχους και κοινοποιούν στη Διεύθυνση Δασών Αθηνών, αναφέρονται στην εγκατάσταση δυο κοντέινερ στην ζώνη που περιβάλλει το εργοτάξιο και είναι χαρακτηρισμένη ως ζώνη πυροπροστασίας. Με προηγούμενη επιστολή τους είχαν καταγγείλει το αυθαίρετο κόψιμο μέρους της περίφραξης του άλσους και την εγκατάσταση βαριών εργοταξιακών οχημάτων παραπλεύρως του Άλσους.

Στην επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αφού αναφέρουν ότι έχουν περάσει 40 μέρες από την προηγούμενη καταγγελία τους χωρίς να έχουν λάβει καμιά απάντηση, κατηγορούν τη δημοτική αρχή για αδράνεια και ζητούν να πληροφορηθούν:

Α) Σε ότι αφορά στα κομμένα κάγκελα της περίφραξης του άλσους
– ποιος έκοψε τα κάγκελα και με ποιανού την άδεια, η οποία να μας κοινοποιηθεί
– εάν δεν δόθηκε άδεια και η παρέμβαση είναι αυθαίρετη εάν ο Δήμος έχει καταθέσει μήνυση και έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες
Β) Για τα οχήματα και τα κοντέινερ στη ζώνη μεταξύ του γηπέδου και του άλσους
– σε ποιόν ανήκουν τα οχήματα
– με ποιανού την ευθύνη καταλαμβάνουν το χώρο
–  ποιος είναι ο δηλωμένος εργοταξιακός χώρος του έργου του γηπέδου. Αν έγινε η οριοθέτηση του παρουσία του δασαρχείου όπως προέβλεπε η ΑΕΠΟ, και αν υπάρχει έγκριση, την οποία να μας κοινοποιήσετε.
– ποιος είναι ο ορισμένος χώρος στάθμευσης των εργοστασιακών οχημάτων και πότε ο χώρος αυτός εγκρίθηκε.
– αν έχουν κληθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες για έλεγχο και βεβαίωση πιθανών παραβάσεων
– ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος από τις 4 Φλεβάρη 2020, οπότε σας ενημερώσαμε προφορικά για την εικόνα,  μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την προστασία του Άλσος κ
– ποια είναι η θέση της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή του παραπάνω χώρου, ο οποίος εφάπτεται του Άλσους, σε  ιδιωτικό χώρο αυθαίρετης στάθμευσης εργοταξιακών οχημάτων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *