Άργησαν 2 μήνες, αλλά τώρα φωτογραφίζονται να μοιράζουν τρόφιμα

Η διοίκηση Βούρου συνεχίζει να λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την επικοινωνιακή διαχείριση. Αφού μόλις την Δευτέρα 23/3 ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι δεν έχει γίνει διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο από τον περασμένο Δεκέμβριο, τώρα μας ενημερώνουν ότι… «συνεχίζεται η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων» και μάλιστα ότι αυτό έγινε και την 25η Μαρτίου!

Το πιο εξοργιστικό: μαζί με το δελτίο τύπου ανάρτησαν και άφθονες φωτογραφίες της αρμόδιας αντιδημάρχου Α. Παπακώστα και μελών της παράταξης Βούρου – «εθελοντών» για να πιστοποιήσουν ότι διαχειρίζονται αυτή την πολύ ευαίσθητη κοινωνικά διαδικασία με εντελώς απαράδεκτο τρόπο. Ελπίζουμε τη διανομή κατ’ οίκον να την κάνουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και να μην διαχειρίζονται τους μειονεκτούντες δικαιούχους συμπολίτες «εθελοντές» και αιρετοί, δίκην κομματικών Αγιοβασίληδων.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του Δήμου:

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19), ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μετά τη διανομή του κοινωνικού συσσιτίου πλέον διανέμει κατ’ οίκον τρόφιμα και στους δικαιούχους του κοινωνικού μας παντοπωλείου.

Η διανομή ξεκίνησε την Τρίτη 24/03 και συνεχίστηκε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώσταεργαζομένων του Δήμου μας που καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επιτυχή υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, αλλά και συμπολιτών μας εθελοντών, χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσε να διεκπεραιωθεί άμεσα η παραπάνω διαδικασία.

Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της διανομής των τροφίμων στο σύνολο των ωφελουμένων το ταχύτερο δυνατό. 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *