Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ζήτησε η Λαϊκή Συσπείρωση

Τα «παράλογα μαθηματικά» της διοίκησης Βούρου που θεωρεί τις 12 ψήφους περισσότερες από τις 19, σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση σε ενημέρωσή της για τη στάση της στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/3:

Η Λαϊκή Συσπείρωση αποχώρησε από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23/3/2020 καταγγέλλοντας τον πρωτοφανή εκφυλισμό της διαδικασίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δε συμφώνησε με την πρόταση της παράταξης Γρετζελιά στην εκτός ημερησίας συζήτηση που προκλήθηκε καθώς ο πυρήνας της βασίζεται στην λογική της ανταποδοτικότητας και επιχειρηματικότητας και ψήφισε δική της πρόταση την οποία κατέθεσε στη συνεδρίαση.

Όμως σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να δεχτούμε την άποψη της διοίκησης που θεωρεί ως μη γενόμενη τη συζήτηση και ψηφοφορία που έγινε, ούτε ότι τα παράλογα μαθηματικά της, ότι δηλαδή 12 ψήφοι είναι περισσότεροι από τους 19.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα τα μέτρα και τις ενέργειες του δήμου για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας στην περιοχή. Κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την προστασία των εργαζομένων, την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών και την στήριξη των ευπαθών ομάδων καθώς και για την ελάφρυνση των λαϊκών οικογενειών και των καταστημάτων. Σημειώνουμε ότι τα ανταποδοτικά τέλη με ευθύνη τόσο της Διοίκησης Βασιλόπουλου όσο και της Διοίκησης Βούρου παράγουν  τεράστιο αδικαιολόγητο πλεόνασμα, το οποίο φρόντισε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η σημερινή διοίκηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ με την τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *