Γ. Βούρος: Από τον Δεκέμβριο΄19 δεν έχουν μοιραστεί τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Από τον περασμένο Δεκέμβριο δεν έχουν μοιρστεί τρόφιμα στους άπορους και κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο λόγος, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είναι ότι δεν είναι έτοιμες οι… λίστες των ωφελουμένων.

Τους πίνακες των ωφελουμένων έφερε η διοίκηση προς συζήτηση στο Δ.Σ. μόλις χθες 23/3. Σύμφωνα με την εισήγηση έχουν εγκριθεί ως δικαιούχοι του παντοπωλείου 291 άτομα/οικογένειες.

Να σημειώσουμε ότι και άλλες κοινωνικές του Δήμου για μήνες έχουν μείνει κλειστές. Όπως είχαμε καταγράψει, κλειστό ήταν και το Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο για 5 μήνες . Θυμίζουμε ότι το Σωματείο των εργαζομένων στο Δήμο είχε καταγγείλει στις αρχές Φεβρουαρίου προσπάθειες διάλυσης της διεύθυνσης κοινωνικής πολιτικής, με τις αποφάσεις μαζικών μετακινήσεων προσωπικού που είχε υπογράψει ο δήμαρχος.

Ουρές στο ΚΗΦΗ

Στη συνεδρίαση ο Χ. Τομπούλογλου ανέφερε ότι έξω από το ΚΗΦΗ είδε μαζεμένα άτομα – δικαιούχους του συσσιτίου, παρότι η δημοτική αρχή έχει ανακοινώσει ότι η διανομή θα γίνεται κατ’ οίκον από υπαλλήλους του Δήμου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *