Δράσεις Δήμου – ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων πρόληψης

Ενημέρωση για τις δράσεις που αποφάσισε ο Δήμος από κοινού με το Αστυνομικό Τμήμα:

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και έπειτα από τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος σε κοινή σύσκεψη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, Αστυνόμο Α’, Ηλία Τσαγκάρη καθώς και με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Σωτήρη Κοσκολέτο, αποφάσισαν από κοινού δράσεις που αφορούν την τήρηση των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για την πρόληψη και την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Ήδη από το πρωί η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 80 ελέγχους σε οχήματα και πεζούς, ενώ κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας ελέγχουν την κίνηση στο Άλσος, τους ελεύθερους και ανοικτούς χώρους της πόλης μας.

Πέραν τούτου κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας ξεκίνησε ενημέρωση σε όλα τα καταστήματα του Δήμου που παραμένουν ανοικτά για το κοινό, για τον τηλεφωνικό αριθμό που μπορούν να καλούν οι ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας σε περίπτωση ανάγκης.

Ήδη την συγκεκριμένη ενημέρωση επικοινωνεί και με ηχητικό μήνυμα ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δήμου.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης μας, που από την πλευρά τους τηρούν τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν και ως εκ τούτου συμβάλλουν στην προστασία της υγείας όλων μας!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *