Ο Βούρος χορηγεί άδειες κυκλοφορίας!!!

Άδειες ελεύθερης κυκλοφορίας προτίθεται να βγάλει ο Γιάννης Βούρος, «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης» όπως σημειώνει μάλιστα σε μήνυμα που έστειλε στους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου μας. Παρά την απόφαση γενικής απαγόρευσης των μετακινήσεων πλην πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων, που εξέδωσε η κυβέρνηση και ισχύουν από τις 23/3, στο Δήμο μας φαίνεται ότι θα λειτουργεί άλλο… καθεστώς. Ή τουλάχιστον αυτό… ονειρεύεται ο δήμαρχος, όπως φαίνεται στο μήνυμα, το οποίο έλαβαν οι Άρης Βασιλόπουλος, Παντελής Γρετζελιάς, Χάρης Τομπούλογλου και Νίκος Σερετάκης:

ANEΞAPTHTA AΠO TIΣ OΔHΓIEΣ THΣ KENTPIKHΣ KYBEPNHΣHΣ, AYPIO ΠPOTIΘEΜAI NA BΓAΛΩ ENTYΠO YΠOΓEΓPAMMENO AΠO EMENA ΠPOKEIMENOY NA MΠOPEIΣ NA KYKΛOΦOPEIΣ EΛEYΘEPA ANAΛOΓA ME TIΣ ANAΓKEΣ TOY ΔHMOY KAI TΩN YΠOXPEΩΣEΩN MAΣ. ΓIANNHΣ BOYPOΣ

Οι απαντήσεις που έλαβε ο δήμαρχος δεν πρέπει να τον ευχαρίστησαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πολίτη, αρνητική ήταν η απάντηση του Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος μάλιστα «συμβούλεψε» τον δήμαρχο να μην προχωρήσει στην έκδοση τέτοιου εντύπου. Στην απάντησή του ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι «Κανείς δεν είναι υπεράνω αυτών (σ.σ. των περιοριστικών μέτρων), κατά πόσο μάλλον οι αιρετοί, που πρώτοι απ’ όλους οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα της συμμόρφωσης».

Όπως ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ο Χάρης Τομπούλογλου κι αυτός απάντησε αρνητικά: «θεωρώ αδιανόητο, εμείς οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης να έχουμε την οποιαδήποτε προνομιακή μεταχείριση».

Αρνητική ήταν η απάντηση και του Παντελή Γρετζελιά, με ανάλογη λογική.

Μετά από αυτό δεν ξέρουμε τι σκοπεύει να κάνει ο δήμαρχος. Αν κρίνουμε από την ανάρτησή του στο facebook όμως, δεν φαίνεται να έλαβε το μήνυμα, αφού μιλά για «πολιτικές αντιπαραθέσεις» και για «λαϊκίστικες αναρτήσεις» και δεν απαντά στην ουσία. Η ίδια η διατύπωση που χρησιμοποιεί στην ανάρτηση («να τους εξασφαλίσω») αναδεικνύει την ρουσφετολογική λογική από την οποία διαπνέεται…


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 Σχόλια

  1. Όταν λέμε ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ
    Τί δεν καταλαβαίνετε??Αν δωθουν άδειες να κυκλοφορουν ανεξέλεγκτα οι δημότες θα βγω στα κανάλια!!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *