Μέσα στην… αναμπουμπούλα, τέρμα ο Συμπαραστάτης του Δημότη

Άδοξο τέλος είχε ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο μας. Άλλη μια «δέσμευση» της νέας δημοτικής αρχής πετάχθηκε στο καλάθι των αχρήστων.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο δήμαρχος είχε προχωρήσει σε προκήρυξη για το νέο αυτό θεσμό, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που επισυνάπτουμε (όσοι θέλουν μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, πατώντας εδώ) καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα βιογραφικά τους. Στην προκήρυξη όριζε ότι η επιλογή θα γίνει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Νοεμβρίου.

Παρόλα αυτά, το θέμα δεν ήρθε ποτά για συζήτηση σε συνεδρίαση του Δ.Σ., ένδειξη του σεβασμού που δείχνει η δημοτική αρχή προς τα θεσμικά όργανα του Δήμου

Έρχεται, λοιπόν, τώρα με την επιχειρούμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που φέρνει προς συζήτηση «δια περιφοράς» στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταργεί το κονδύλι που είχε προβλεφθεί για τον Συμπαραστάτη. Θέτοντας και επίσημα τέρμα στο νέο θεσμό.

Τι απομένει; Κάποιοι που είχαν πιστέψει στις αγαθές προθέσεις του κ. Βούρου και διαψεύσθηκαν για άλλη μια φορά. Και κάποιος/οι που ενδεχόμενα είχε/αν δεχθεί υποσχέσεις.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *